fernandes Публикувано Април 3, 2012 Публикувано Април 3, 2012 Здравейте! Реших да минавам на Мак По-точно iMac. Искам и нова карта за него да взема. Ще работя основно в къщи - запис на китари (възможно най-ниска латенция), микрофони, MIDI,смесване ( възможност за разполагане с голям брой тракове, плъг-ини и т.н.). Не ми трябват много входове. В полезрението ми са: RME Babyface Apogee Duet Focusrite Saffire PRO 24 DSP Каккво бихте ме посъветвали да взема? Може и друго предложение, разбира се. Мерси предварително! Цитирай
Jim-ph Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Аз исползвам hackintosh. Купих mbox 3 и много съм доволен. Цитирай
musicman Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Дует-а няма МИДИ, иначе и трите са добър избор. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Аз търсих нещо евтинко и боцнах една Tascam US-122mkII. Работи идеално и на Мак и на Хак, включително с Lion. Цитирай
musicman Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Ако става дума за Tascam аз бих взел това: http://tascam.com/pr...t/iu2/overview/ Става хем за компютър, хем за iPhone/iPad. Но трябва да се знае, че е компромисно решение в сравнение с интерфейсите за които стана дума по-горе. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Така е, видях, че фенът е изброил по-скъпи джаджи, но реших да се включа и с нещо по-бюджетно. Цитирай
martist Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Таскамът us 122mkii си е идеален! Има прекрасен звук при запис, а при смесване се справя много добре. Лично аз мечтая за едно Apogee, но към момента таскамецот е перфе! Цитирай
fernandes Отговорено Април 5, 2012 Автор Отговорено Април 5, 2012 На към Apogee вървят нещата, май Цитирай
Recommended Posts