Yves Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Някой пробвал ли е тая гад? Тостерът на сатаната Мен лично звука зверски ме радва, а и има лууп, за разлика от TT... Дайте мнения който е имал досег Цитирай
Acei Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 и на мен също ще мие интересно да прочета за този подривен елемент Цитирай
serengeti Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 Наскоро приятел си купи продукт на Orange-комбо с 12-ка говорител и от известно време го ремонтира усилено.Причината да не се възползва от гаранцията ми е неясна засега. Цитирай
Yves Отговорено Април 2, 2012 Автор Отговорено Април 2, 2012 (Редактирано) Това сигурно е един от прецедентите....доста четох, досега не съм чувал да се говори за проблемна издръжливост... Днес гледах един на живо, изглежда много солидно направен. Очаквах потенциометрите да се въртят малко по-тежко и мазно, ама тва е бял кахър. В интерес на истината дори на флагманите на марката се въртяха по подобен начин, а те са правени в Англия /за China-hater-ите / Важно е все пак дали е от баш сериите на Ориндж или става дума за Crush и разни подобни, които е ясно, че са в дълбокото дъно. Редактирано Април 2, 2012 от Yves Цитирай
rockfire Отговорено Април 5, 2012 Отговорено Април 5, 2012 Аз скоро ще посвиря с една черна терорска главица у магазина ,дори ще нося 2-3 талпи от моите за да видим как ще звучат! После ще пиша тук,може и видео да има ... Цитирай
Yves Отговорено Април 5, 2012 Автор Отговорено Април 5, 2012 А, ще се радвам някой по-опитен свирач да каже мнение Цитирай
Yves Отговорено Април 5, 2012 Автор Отговорено Април 5, 2012 Тва е едно от първите /от десетките килобайти текст, които съм изчел/ неща, които четох, ама общо взето не пише нещо по-различно от ревютата на големите китарни магазини в ютюб. След като явно си го пробвал кажи нещо по-искрено и лично Засега ме спира само това, че за тия близо хиляда лева за тоя тостер има далеч по-сериозни и функционални усилватели, включително доста сериозно къстъм решение от Галин например. Лошото пък на тях им е, че са огромни на размери и не могат да се усилват достатъчно без атенюатор, а нали това уж е част от магията на лампите... Иначе звучи зверски /както всеки Ориндж/ и е хипер преносим, буквално в чантичката си прилича на фотоапарат. Цитирай
serengeti Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 Скоро ще ви направя едно демо на TH 30! Цитирай
Yves Отговорено Април 18, 2012 Автор Отговорено Април 18, 2012 Ще е интересно...чакаме с интерес Цитирай
джани Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 Доколкото разбрах новия Dark Terror - 15 вата - е представен официално преди месец във Франкфурт и е бил интересен за доста хора.. Цитирай
Yves Отговорено Април 18, 2012 Автор Отговорено Април 18, 2012 По-скоро на миналогодишното Месе е било... Цитирай
lyu_records Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 (Редактирано) Forte music го имат наличен в магазина им на Оборище в София. До колкото виждам си написал Location: София/Пловдив значи би могъл да го пробваш сам. Принципно имаше доста добри мнения за тоя тостер но е най-добре ръка да пипне и око да види. Редактирано Април 18, 2012 от lyu_records Цитирай
Yves Отговорено Април 19, 2012 Автор Отговорено Април 19, 2012 Вече е наличен и при мен и темата по първоначалното й предназначение вече не е актуална Но ще се радвам някой да изкаже лично впечатление от него Цитирай
lyu_records Отговорено Април 19, 2012 Отговорено Април 19, 2012 ^ Какви са ти първоначалните впечатления? Цитирай
Recommended Posts