sw1tched Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 Качил съм DI пистите за последната ми песен, по барабани на Kevin Talley (които също са в архива). Минете ги през любимия си chain, истински или software и пуснете да чуем RAR с wav-ове Или пък се опитайте да докарате звук подобен на този, на който се спрях в моя Микс (mp3) Експериментирайте, обсъждайте вариантите си и т.н. Have fun Ако желаете подкрепете я в конкурса: въпреки че доколкото знам Kevin сам ще прецени кой да е победител. 4 Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 29, 2012 Отговорено Март 29, 2012 Яко Трябва да си поиграя тези дни, ако не ме хване мързела. Цитирай
sw1tched Отговорено Март 30, 2012 Автор Отговорено Март 30, 2012 Ако искате мога да пусна и обработените китари и бас за reference. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Ето какво направих http://www.4shared.com/mp3/FPPeLa41/mastering_exsersize_4.html? Нямам опит в тези стилове , а и нещо не можах да се оправя с дисторжъна . Ама какво да направя като използвах някакъв вграден плъгин Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Без да имаш акаунт, не дава да се прослуша/свали. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 А това е по предния вариант който бях направил. Мисля , че е малко по-читав Mairomaster би трябвало да се отваря и без акаунт, но щом казваш, явно са променили тази опция Цитирай
patzo Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Ето и едно бързо миксче на слушалки от мен - ЦЪК TSE_x30 и keFIR импулс - за китарите Другите неща като реверб и еквилайзер са вградените в Samplitude - то. 1 Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Ааа ще ви се карам вече Няма отваряне това 4shared. Цитирай
sardaesox Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Евала, sw1tched ! Страхотни тракове, добре изсвирени, записани и едитнати. А барабаните са един път ! Направо мъй срам да развалям твоя микс, ама...http://soundcloud.com/sardaesox/1-1 Цитирай
sw1tched Отговорено Март 30, 2012 Автор Отговорено Март 30, 2012 Благодаря. Редно е да отбележа, че барабаните не са мое дело, нито звукът им, но споделям мнението, че звучат супер. Иначе за изсвирването и editing-а мислех да пиша disclaimer, че има няколко грешки, защото всичко е измислено и записано в един ден, но щом ви се струват ок - супер Нямам възможност да преслушам нещата сега, но вие може да почвате с дискусията от сега Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Ако ми остане време - ще помогна и реампна през няколко интересни дивайса ... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Още едно опитче от мен . Този път в soundcloud Цитирай
sardaesox Отговорено Март 31, 2012 Отговорено Март 31, 2012 Хе, дори и да има леки разминавания в тайминга, явно са на милимунди, щото не ме дразнят. Супер си е. Цитирай
рахата Отговорено Март 31, 2012 Отговорено Март 31, 2012 Ще е хубаво пробвалите се да споменават какви добавки/плъгини или устройства използват sw1tched,идеята е супер! 1 Цитирай
Recommended Posts