PlamenM Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Има ли някой гледна точка върху Фламенко Негра моделите им....това е следващото в списъка ми, но все не успявам да стигна до завода... Цитирай
Kalmar Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 (Редактирано) Кой каза че няма с метални струни? Аз като видях тая снимка и паднах от стола. Е, ми то си пише на снимката... само от сайта му и то това беше преди години. Сега има само с найлонови струни. Аз лично смятам да отида до Казанлък и да тествам, 7 струнната ми допада много. П.П. Ей как го изнасилвате това име Ibanez!!! Salvador Ibáñez (Салвадор Ибанес (с меко н)) се върти в гроба като вентилатор... Редактирано Април 2, 2012 от Kalmar Цитирай
TONY Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 ^ "Изгубени в превода" (даваха го в събота вечер). Като кажеш на някой англичанин или американез( з-то е бъзик) - Ибанес (с меко н), гарантирано ще те пита what!??? Айбъниз им викат. Цитирай
Kalmar Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 Американците и англичаните са известни с това, че не могат да интерпретират чужди произношения. А иначе сигурен съм, че тези в Калифорния няма да ме питат "what?" Но, да се върнем на темата. Сегашните Кремони нямат нищо общо с тези от едно време... имал съм няколко през 80-те. Сегашните определено си заслужават парите. 1 Цитирай
DeVaState Отговорено Юни 23, 2012 Отговорено Юни 23, 2012 Много хубаво оплюхте Ibanez...Имам RG550 (Made in Japan) и който каквото иска да говори,страхотен инструмент е! Цитирай
synchu Отговорено Юни 23, 2012 Отговорено Юни 23, 2012 Супер. След 3 месеца от последния пост, трябваше да натракаме нещо съвсем нямащо нищо общо с темата ( дори и за акустична китара не е ), за да си похвалим китарата, при положения, че последните постове само коментират произношението, а не качествата на дадена марка.... Тва жегата сигурно изморява,а? Някой са изгубени в превода, други са си просто изгубени.... 9 Цитирай
doviciozo Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Фламенко Негра и още един модел който произвеждат са перфектни китари ако съдя по това което казват хора които са свирили с инструмента.Аз преди 6 месеца направих запитване да ми произведат фламенко китара по мои проект /става въпрос къде какво дърво да сложат/ и цената която ми дадоха е повече от добра,не е много по скъпа от наличните им фламенко китари ,а в същото време това което искам струва 3000 долара на друг производител. Цитирай
oziato Отговорено Юни 28, 2012 Отговорено Юни 28, 2012 1во от доста сериозен човек в тази област знам, че да - кремона правят по-добри китари от преди , но също така , че една от 10 си заслужава парите.( говоря за китарите над 500 лева , за по-евтините не съм питал. И м/у професионална кремона няма, всички професионални музиканти са с лютиерски китари, а не заводски. Виждал съм ямаха за 4 бона която е много далеч от професионална, пък камо ли кремона. За китарките за 100 лева тип " метро" или лидъл мога да кажа, че в полезрението ми е една такава на един ученик на 2рия месец е пред разпад- разлепя се от самосебе си. Моят съвет е, да не се гледа марката на инструмента, ами да се пробва от някой който разбира, защото китара с китара няма еднаква. Цитирай
Deep Purple Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 Не знам дали това са заводски цени, но тук има 3 предложения на Кремона: http://bg.kolektiva.net/sofia/kremona.html Цитирай
L.K. Отговорено Октомври 17, 2012 Отговорено Октомври 17, 2012 Цените са за сайта, но вероятно и в завода ще я получиш. Не бих купил класически инструмент по интернет. Цитирай
solstis Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 Китарите си заслужават. Отидете да ги пробвате, ако не вярвате Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 Аз купих китара от колектива, исках непретенциозна китара. Това което получих е сравнимо с двойно по-скъпа Ямаха или Родригес. Още нещо - бях в Ню Йорк тази година и във всеки китарен магазин , в това число и тези до Бродуей, имаше кремони. Цените им бяха ама съвсем различни от тези в България ( много по-високи), така че за мен Кремона е ясен избор. 2 Цитирай
Джесус Гарчока Отговорено Август 1, 2016 Отговорено Август 1, 2016 Здравейте! Доста късно включване, но все пак бях длъжен да ги похваля (Кремона и служителите). Страшно добро обслужване! Също и намерих именно това, което търсех - акустична китара с метални струни. Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 1, 2016 Отговорено Август 1, 2016 За поръчка на акустична китара в Казанлък бих се обърнал към Галин Пенев. Виждал съм негови творения в ателието му...много сериозни инструменти са. Цитирай
ikonomec Отговорено Август 7, 2016 Отговорено Август 7, 2016 Здравейте! Доста късно включване, но все пак бях длъжен да ги похваля (Кремона и служителите). Страшно добро обслужване! Също и намерих именно това, което търсех - акустична китара с метални струни. Здравей колега, я дай малко инфо за китарата, която си купил - материали, цена и т.н., понеже и аз се бях ориентирал към тях, но така и не купих, а сега пак ме е зачесало... мерси! Цитирай
Recommended Posts