Nikifena Публикувано Юни 13, 2006 Share Публикувано Юни 13, 2006 Cобрал из учебника "Школа игры на электрогитаре" с диска фирмы Акелла, все тексты и в-принцыпе думаю оч. неплохая книжка вышла для начинающих. Здесь про гитары, обработку и школа игры на гитаре... Качаем тута Интересно е. Който иска да го разгледа този фаил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юни 13, 2006 Share Отговорено Юни 13, 2006 Спосибо большое Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юни 13, 2006 Share Отговорено Юни 13, 2006 Качаем тута - нет Качаю здес (макар че не съм сигурен имаше ли глагол качая) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 13, 2006 Автор Share Отговорено Юни 13, 2006 не, има скачить (май..) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юни 13, 2006 Share Отговорено Юни 13, 2006 Относно Флойд и Кехлер : Такие машины позволяют качать струну вверх и вниз на 1.5 - 2 тона и выполнять некоторые веселые фишки в духе Stive Vai. Иногда это выручает на концертах во время соло, особенно когда вконец запутался и не знаешь что играть. В любом случае можно здорово разнообразить свою игру. Това просто ме разби :green: Иначе на пръв поглед (по диагонал ) изглежда интересно, утре-вдругиден ще я прочета по-обстойно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юни 13, 2006 Share Отговорено Юни 13, 2006 (Редактирано) За нещото мерсаж а глагола доколкото ми се простират руските познания (от мен под масата и обратно ) е скачать но нейсе Редактирано Юни 13, 2006 от vlex Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юни 17, 2006 Share Отговорено Юни 17, 2006 а глагола доколкото ми се простират руските познания е скачать Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2006 Share Отговорено Юни 17, 2006 Можеха да се постараят малко повече с оформлението. Аз си поиграх с Урода и скоро мисля да представя школата в ПДФ формат на желаещите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlFiA Отговорено Юни 18, 2006 Share Отговорено Юни 18, 2006 а глагола доколкото ми се простират руските познания е скачать а я уже ее накачала.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlFiA Отговорено Юни 18, 2006 Share Отговорено Юни 18, 2006 Можеха да се постараят малко повече с оформлението. Аз си поиграх с Урода и скоро мисля да представя школата в ПДФ формат на желаещите Е сега претенции... радвай се че в един момент я има, така че както казват руснаците - бери...., че после я сайта го няма, я си оформят книжката професионално и после я пуснат във виртуална книжарница с цена... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tokay-Ihto Отговорено Юни 18, 2006 Share Отговорено Юни 18, 2006 Пък ако някой я преведе... Но да не ставам нахален... Но все пак бих бил много благодарен, въпреки, че 140 страници не е нормално човек да седне да превежда ей тъй за кефа на някой друг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlFiA Отговорено Юни 18, 2006 Share Отговорено Юни 18, 2006 Пък ако някой я преведе... Но да не ставам нахален... Но все пак бих бил много благодарен, въпреки, че 140 страници не е нормално човек да седне да превежда ей тъй за кефа на някой друг. След набор 80-ти вече не знаят руски, защото оттогава не се изучава в училище? мдааа :think: Аз бих но нямам толкова време... така че може би също някой от по-големите набори да се захване. Който е по-свободен и да изкара превода на ентусиазъм... тия неща нямат друг смисъл освен да се карат на свободен ентусиазъм... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 10, 2006 Share Отговорено Юли 10, 2006 Възникна въпроса тая школа има ли някви авторски права, защото почнах превода отдавна и ако има няма да можем да я качим на сайто :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts