emosms Отговорено Февруари 29, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 29, 2012 Хехе, за лазерното гравиране: Да нямаш предвид един твой рак, бял, с черни уши, синьо светещо копче и vox врътки? Изглежда като прахово на песъкоструйка или ецвано, на лазер ли е....?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Февруари 29, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 29, 2012 - лазер и прахово, предпоставка за проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Февруари 29, 2012 Share Отговорено Февруари 29, 2012 @Gregg - неръжд. с лазерно рязане по изгодно ли излиза? (със сигурност надписа няма да падне ) Панел от хромникел с изрязани букви на практика е вечен. Може да го изцапаш и/или надраскаш, но толкова. Праховото също не навсякъде ще ти го направят както трябва, защото обикновено са свикнали да боядисват огради, шкафове, джанти, печки и прочие, и за по-фини неща може да не уцелиш от първия път, което ако е за лично ползване не е фатално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Февруари 29, 2012 Share Отговорено Февруари 29, 2012 (Редактирано) Един съвет от мен, ако боядисваш прахово боядисвай с не гланцови цветове, а тези където са грапави и стоят малко металик. Гланцовите се драскат много лесно. А цената между гланцовите и другите е към 30ст. на кутийка за ефект. Инъче Gregg е прав, че са свикнали да боядисват по-големи детайли и като видят малки кутийки които като ги сметнат на квадрат не взиват нищо и малко се мръщят и не им се занимава. Редактирано Февруари 29, 2012 от patzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Март 1, 2012 Автор Share Отговорено Март 1, 2012 Ако е прахово, мисля да ползвам готови боядисани профили Но пък тогава май опира до печат, също не им се занимава за една бройка и не е ясно колко добре ще го направят Сега ми дойде и вариант, тънък прозрачен плексиглас, гравиран фино от вътрешната страна с лазер или механично, пак не знам дали ще се занимават за единични и също лазера с плексигласа какво става. В гравираното запълнено с някаво мастило (черно, бяло), като класически прозрачни скали на врътки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 1, 2012 Share Отговорено Март 1, 2012 Плексигласът, особено тънкия, се пука лесно, но нищо не пречи да опиташ, да направиш и да споделиш готовото изделие, за да го видим как изглежда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Март 1, 2012 Share Отговорено Март 1, 2012 Вече продават (навън) и готови боядисани кутийки с всякакви размери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Март 1, 2012 Автор Share Отговорено Март 1, 2012 (Редактирано) To хубаво готова кутия, но едва ли ще е евтина и пак трябва да си я означавам, така че... не виждам особен смисъл гледал съм алуминиеви кейсове, за малки компактни неща почти няма избор а и цените са космически Ако е просто кутия да го събера, има пластмасови За камиончетата бива, но за нещо с повече врътки или само преден панел, не знам Сега събирам инфо и чеша крастата, нямам възможност да тръгна по фирми и да пробвам и питам, но ще го направя нататък --- Лазерно маркиране - прахово алуминии: всъщност не изглежда зле, не се вижда олющване на боя, прегаряне, балончета Редактирано Март 1, 2012 от emosms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts