shtur4o Публикувано Февруари 26, 2012 Публикувано Февруари 26, 2012 Здравейте, Наскоро приключих модифицирането на едно Бос-че ДС-1 и реших да споделя резултата. Ако на някой би представлявало интерес да чуе, сравни и коментира моя Мод, сравнен с неговия или с оригиналния педал, ето линка: http://www.4shared.com/mp3/L0XeS94j/DS-1_Shtur4o_MOD.html?refurl=d1url На мен лично ми е интересно да чуя мнения дали ви харесва как звучи тук този толкова разпространен и толкова (не)обичан драйв педал "Свиренето" по-горе ,няма почти нищо общо с музиката за което се извинявам Просто проби на педала докато намеря крайния вариант който да ми хареса. Поздрави! Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 2, 2012 Отговорено Март 2, 2012 Еее, не може така да се сравнява. Дай поне малко повече информация с каква апаратура е записвано. Иначе мен ме кефи. Цитирай
shtur4o Отговорено Март 2, 2012 Автор Отговорено Март 2, 2012 Офффф...извинявам се.... Понякога си въобразявам, че щом аз си знам какво съм правил, значи и другите знаят китара - Gibson LP Standard усилвател - Orange Tiny Terror 1x12 combo, Celestion G12H30 микрофон - Shure SM57 За оригиналния ДС-1 ( немодифициран) има толкова много демота, а и почти всеки занимаващ се с китара го е имал по някое време, та затова не го записах преди модификацията. Цитирай
kolio_k Отговорено Март 2, 2012 Отговорено Март 2, 2012 Браво, демото е готино, сега го чух !!! Eто едно мое на не модифицирания, ампът е Енгъл, китара е същата, както и микрофонът http://www.youtube.com/watch?v=bZZLHIm9KhE СЪжалявам за лошото качество, но това е едно от най старите ми демота!!! 1 Цитирай
shtur4o Отговорено Март 2, 2012 Автор Отговорено Март 2, 2012 ^ Благодаря Кольо! Супер, това твое демо не съм го гледал.Благодаря, че го постна. Ясно се вижда в каква насока съм работил - при минимален гейн моят мод е почти като овърдрайв, без да губи грам ниски честоти, като в същото време съм запазил и максималното количество гейн. Имам и драстични промени в клипирането от където се подобри динамиката ( надявам се, че се чува, въпреки нескопосаното ми свирене). Честотно малко съм вдигнал и ниските честоти, защото много мразя драйв педал да тънее Но като цяло ( не знам Кольо твоето мнение но) ДС-1 определено си има чар, а и си е динамичен, даже сток-овия вариант. 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Март 2, 2012 Отговорено Март 2, 2012 Това е единствения педал на Бос от към дисторшън, който наистина харесвам, наистина е особен, но никога не съм чувал друг дисторшън, който да звучи точно така. Мен специално ме кефи и си държа моя, макар и много рядко да го ползвам Цитирай
Recommended Posts