rocker_vn Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 търся му схемата на тоя педал, че много бръмчи нещо. преди уж не бръмчал така май... понеже не съм свирил с камиончета до сега и незнам как стоят нещата там, но има вероятност и един нойз гейт да оправя нещата но не съм сигурен... ...просто искам да му намаля гейна че без друго по моя вкус е прекалено много (около 2 пъти повече) макар че не свиря дет метъл. ...само проблема е че всички чаркалаци са SMD но ще го преодолея някак си. искаше ми се тая вечер да го барна и утре да свиря с него но може и да не се получи. ще се наложи май да скалъпвам футсуич от подръчни материали и да нося кубето..... Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 16, 2012 Автор Отговорено Февруари 16, 2012 п.п. не ми се иска да стане неочаквана пресентация на кубето преди да е завършено.... Цитирай
shtur4o Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 (Редактирано) Знам, че не е същото и че сигурно си го намерил, ама виж на ДОД Дет Метал: http://www.schematic...edal-schematic/ Диджитек и Дод не са ли дъщерни или нещо такова.... Ако греша се извинявам Редактирано Февруари 16, 2012 от shtur4o Цитирай
trolla Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 @liquid_death беше модвал дет метъла с гейн пот ... разпитай го него Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Пиши на диджитек. Ще ти дадат схемата. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Пиши като го оправиш... http://dox.bg/files/dw?a=603e7991de Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 16, 2012 Автор Отговорено Февруари 16, 2012 мисля че R12 е ключа за палатката, намира се под U1-A. трябва да му намаля стойността за да намаля гейна...... така и стана, понеже е SMD всичко успях да запоя 100К успоредно към R12 и изчезнаха всякакви бъзове и брумове и естествено намаля гейна както исках да стане - въпреки това е идеален и за сепултура и за слейър и т.н. благодарности на Парния Валяк. Ти спаси положението човек, благодаря ти. вече станаха няколко неща за които имам да черпя Цитирай
Satanachrist Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 Някой може ли да каже от кой магазин да го търся този дисторшън? Цитирай
Satanachrist Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 Проблема е,че човека който му трябва го иска чисто нов.Иначе гледах,има много обяви тука за такъв дист,но ми трябва магазин. Цитирай
Recommended Posts