tabloid Публикувано Февруари 10, 2012 Публикувано Февруари 10, 2012 Някой има ли впечатления от тази китара? Искам да разбера дали в тази китара има качество или е поредния KISS артикул на пазара. За тези пари,за които се предлага в интеренет...просто не знам дали може да се говори за добър инструмент. http://www.youtube.com/watch?v=jiwHtr4Qc60 Цитирай
blr Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорил си си сам. Оттам нататък, бягаш в магазина и пробваш. Ако много държиш на мнение, аз никога не бих си я купил само заради ужасно неудобната форма, ако ще да е и най-добре звучащият бас на света. Не мога да си представя да свиря седнал с това чудо. Цитирай
tabloid Отговорено Февруари 10, 2012 Автор Отговорено Февруари 10, 2012 Ооо аз също не бих си купил такава китара,но ми е интересно да чуя мнения. Просто чичо Джийн е избрал евтин вариант да си предложи китарката на феновете. До колкото слушам в нета...звука е на много ниско ниво. Буквално звучи,като играчка Цитирай
golfabitch Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 Ами така като го гледам адаптерите му изглеждат като на Cort Action,+ това баса е пасивен,не може да се очаква разнообразен звук. Цитирай
golfabitch Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 EDIT Адаптерите са различни,но според мен за 600 лева ще се намери много по-добър бас! Цитирай
tabloid Отговорено Февруари 10, 2012 Автор Отговорено Февруари 10, 2012 Напълно съм съгласен...но все пак този бас е една готина придобивка,за всеки фен. Навремето страшно много слушах KISS и много се кефих на това басче. Но мисля,че баса на Джийн от онова време е Крамър,ако не се лъжа. Цитирай
Yves Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 (Редактирано) В Динакорд го има /почти съм сигурен, че е той/, много грозно нещо...в първия момент помислих, че е някоя играчка окачена за майтап. То бива-бива позьорщина, ама.....само се чудя дали Джийн или Джоуи e по-голям стойкаджия Редактирано Февруари 10, 2012 от Yves Цитирай
Munje Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 Хахахах...цитатът точно под клипчето: this is a horrible bass. very bad sound. sold it and got new bass KEO9999 Преди 2 месеца в плейлиста Цитирай
kamenscr Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 Другия му бас повече ми допада http://www.cortguitars.com/basses/gene_simmons Цитирай
tabloid Отговорено Февруари 12, 2012 Автор Отговорено Февруари 12, 2012 И другия бас не е зле,но брадвичката повече ме радва. Ще имам път към Варна другата седмица и ще се поразходя по магазините за това басе. Любопитно ми е да го пробвам,но определено очакванията ми не са големи. Цитирай
Spoke™ Отговорено Февруари 12, 2012 Отговорено Февруари 12, 2012 Нормално е да има скептицизъм относно тоя бас, като се има предвид качествата на Симънс ( не ме разбирайте погрешно, една от любимите ми групи са, но просто... ) Цитирай
tabloid Отговорено Февруари 12, 2012 Автор Отговорено Февруари 12, 2012 Тук си прав...като цяло бандата винаги се е деляла на 2 части. Джийн и Пол са шоуто,а другите 2-ма са музиката. Затова и състава на музикантите се е променял доста през годините. В случая Джийн е шоумен,а не музикант,затова и инструмента му не е с особено голямо качество,но пък е прекрасна добавка към маската,броните и високите ботуши. По лично мнение,ако имах възможност щях да си го купя,но не за да свиря но него,а за да си го сложа на стената Цитирай
Spoke™ Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 Колекционерската му стойност е голяма, съгласен съм. Цитирай
kamenscr Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 А ако е limited edition още повече. Цитирай
bassbull Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 Искам само да кажа че, в съвременния мизикален бизне,с никой от музикантите не избира с какво да свири. Джийн не е избрал този Cort. Cort са избрали Джийн, да свири с техния инструмент. И са му платили за това.....И не плюйте Джийн. Когато направите това, което са направили KISS, тогава си чешете езиците. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts