gopesh Публикувано Февруари 3, 2012 Публикувано Февруари 3, 2012 Като не излизам, ей такива неща се случват http://soundcloud.com/george-bluff/when-my-nalami-bloom !!! Приятно слушане и ще се радвам на всяко мнение! Поздрави ! 3 Цитирай
Lathron Отговорено Февруари 3, 2012 Отговорено Февруари 3, 2012 Хареса ми! Спокойно, мелодично... абе блус Поздрави за хубавия вкус 1 Цитирай
Stivy_k Отговорено Февруари 3, 2012 Отговорено Февруари 3, 2012 :secret: :coolp: Найс! Стой си по-често у вас! 1 Цитирай
gopesh Отговорено Февруари 4, 2012 Автор Отговорено Февруари 4, 2012 Благодаря, че сте си направили труда да чуете тракчето ! Както се очертава , поне още месец-два ще съм в позиция "партер" ,така че сигурно ще има и още ...да се смея ли , да плача ли ?!? Поздрави ! Цитирай
vane Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 (Редактирано) Не знам поради каква причина си стоиш в къщи (нещо си се контузил сигурно), но такива принудителни почивки понякога се отразяват доста добре на музата, дано да има нещо вярно във поговорката, че всяко зло е за добро Много добре се почувствах, докато го слушах Редактирано Февруари 9, 2012 от vane 1 Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Добре се е получило!Харесва ми. Стой си по-често у вас!И...без това е много студено.Успех!!!! 1 Цитирай
ascendendo Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Много приятно и релаксиращо! Благодаря! Цитирай
gopesh Отговорено Февруари 10, 2012 Автор Отговорено Февруари 10, 2012 Благодаря ви ! Задават се още неща ! И май работите отиват към някакво мини албумче .....де да видим ! Приятен ден на всички!!! Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 Много мелодично и приятно, а звука на китарата, допринася, за това усещане! Успехи! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 (Редактирано) Много приятна композиция Защо не я пуснеш в раздел джем. Мисля че акордовата прогресия е много подходяща за това и бих се радвал да пожемя а и други хора съм сигурен също биха се радвали да поджемят върху нея Редактирано Февруари 10, 2012 от emo_tion1 Цитирай
emosms Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 направо ти го даунлоудвам ако имаш и файл само с акордите... //за учебна, не за комерсиална цел Цитирай
gopesh Отговорено Февруари 11, 2012 Автор Отговорено Февруари 11, 2012 Определено съм поласкан от интереса към темичката!!! Благодаря ви ! Ще пусна в раздела за джем само хармонията (акомпаниращата китара) и ще драсна буквичките за ориентир! Ако на някой му е интересно , мога и кратък анализ на хармонията да направя! Сега отивам да събера такъмите от вчерашната свирня !Приятен ден на всички ! P.S. китарата с която свиря е "БЕЛЕВСКИ" ,а записа е направен с DI BOX директно в пулта и от там в line in на компа и неговта велика саунд катрта за 10 $ 1 Цитирай
Recommended Posts