DeVaState Публикувано Февруари 3, 2012 Share Публикувано Февруари 3, 2012 http://www.vbox7.com/play:ba5c5b99bd Не бъдете зли ,моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Февруари 3, 2012 Share Отговорено Февруари 3, 2012 Няма как, зъл съм си по рождение... Vbox7 е изключително глупав сайт и освен това не се отваря от чужбина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeVaState Отговорено Февруари 3, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2012 (Редактирано) А бе м*йната му на тъпия Vbox За него да си мислят неговите създатели и т.н Редактирано Февруари 3, 2012 от DeVaState Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lathron Отговорено Февруари 3, 2012 Share Отговорено Февруари 3, 2012 (Редактирано) ^ Ами вземи го качи на друго място тогава? Колкото до кавъра... абе не знам защо, но не ми допада. Не мога да кажа защо точно. Звучи ми леко неритмично, вокалистът не ми хареса как я изпя. (Виждам , че ти си певецът, сори, ама не ми хареса. Наистина се надявам другите ви кавъри/авторски парчета да са много по-добре изпяти. ) П.П. - Никога не съм харесвал Мерлинчо, дано не съм бил пристрастен П.П.П. - Сори, но и аз като @Mairomaster съм зла порода, подобрена Редактирано Февруари 3, 2012 от Lathron Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeVaState Отговорено Февруари 3, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2012 (Редактирано) Абсолютно сте прави - трябва да сме максималисти винаги,все пак това е България! Няма проблеми,вкусове всякакви. Редактирано Февруари 3, 2012 от DeVaState Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts