Burton Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 С голямо удоволствие ви представяме новото парче на ЮВИГИ! То е инструментално, а като гост в него участва клавиристът на американските прог ветерани SPOCK'S BEARD - Ryo Okumoto. Изключително сме щастливи, че Ryo хареса музиката ни и прие да участва. Неговите партии върху типично българската ритмика създадоха наистина неповторима комбинация! Отговорен за аудио продукцията е Кирил Янев (Студио "Балканджи"), а студийното видео към парчето е дело на ЮВИГИ. Инструменталът "681" ще бъде част от втория албум на бандата, който се очаква да излезе по-късно тази година. Видео към парчето: 1 Цитирай
разбойник Отговорено Януари 30, 2012 Отговорено Януари 30, 2012 Екстра е, само така! Ще ми е интересно да чуя още нов материал. Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 30, 2012 Отговорено Януари 30, 2012 Направихте ми седмицата с тая изненада! Браво. 1. Парчето е много интересно 2. Пича свири много истински- При цялата ми резервираност към сола на клавири това го слушах 20 пъти от сутринта . Изобщо найс уорк! Това си е история за БГ музиакта по принцип! РСПКТ 1 Цитирай
Burton Отговорено Януари 30, 2012 Автор Отговорено Януари 30, 2012 Много благодарим за хубавите думи! Радвам се, че парчето ви е харесало 1 Цитирай
Recommended Posts