X_eNeMy Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 Keep on playing mate! С теб май имаме общи познати ми се струва... :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Кои ? Между другото, понеже темата стана доста обширна, можете ли да ми препоръчате някой (учител за ел китара) ?
EmchoDT Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 ами според мен си се хванал малко от краката за главата. за да ти е по-лесно да свириш металика или нещо от тоя род почни от корените: чък бери, бийтълс, стуонс. после задължително цепелин, крийм и хендрикс, и като стигнеш до металика ще разбереш че не се свири кой знае какво просто е малко по-бързо. също така АЦ/ДЦ.задължително. там освен за китарата ще наъчиш и много за ритъма. а ако искаш да ставаш виртуоз слушай стиви рей вон. и не само да ги слушаш ами и да вадиш това което слушаш. по-добра школа от това няма. а да и мноооооооооооооооооого труд. ай успех Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!!
Dilian Nedev Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 ами според мен си се хванал малко от краката за главата. за да ти е по-лесно да свириш металика или нещо от тоя род почни от корените: чък бери, бийтълс, стуонс. после задължително цепелин, крийм и хендрикс, и като стигнеш до металика ще разбереш че не се свири кой знае какво просто е малко по-бързо. също така АЦ/ДЦ.задължително. там освен за китарата ще наъчиш и много за ритъма. а ако искаш да ставаш виртуоз слушай стиви рей вон. и не само да ги слушаш ами и да вадиш това което слушаш. по-добра школа от това няма. а да и мноооооооооооооооооого труд. ай успех Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!! Остави го човека - за него Ibanez и Jackson не са китари ...
golemana Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Абе пич кво да ти кажа,за 6 месеца направо е супер,като се има предвид,че не си използвал някакъв метод на обучение ,не си работил последователно,а по-скоро стихийно и хаотично.Свири по-бавно гледай да е ЧИСТО и РИТМИЧЕСКИ ПРАВИЛНО.Инъче на моменти солото ти е като това на ДЖЕЙМС!!! Тва соло според мен е добро за начинаещ,но го научи точно или накарай някой да ти го покаже тон по тон.НЕ СЕ ЯДОСВАЙ.Това все пак ти е хоби и не се отказвай.И аз свиря Трилогията на Ингви вече 10 години и пак излиза лайняно,сега почнах да я разучавам бавно и се получава по-добре,но не е като неговото.Все пак всеки е индивидуалност с различни психофизични белези.Той пък не може да изсвири моите ГЛУПОСТИ/майтап/. Желая ти успех!!!
t-rex Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 ами според мен си се хванал малко от краката за главата. за да ти е по-лесно да свириш металика или нещо от тоя род почни от корените: чък бери, бийтълс, стуонс. после задължително цепелин, крийм и хендрикс, и като стигнеш до металика ще разбереш че не се свири кой знае какво просто е малко по-бързо. също така АЦ/ДЦ.задължително. там освен за китарата ще наъчиш и много за ритъма. а ако искаш да ставаш виртуоз слушай стиви рей вон. и не само да ги слушаш ами и да вадиш това което слушаш. по-добра школа от това няма. а да и мноооооооооооооооооого труд. ай успех Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!! аз ли криво ти говорих ти ли криво ме разбра :think: не знам що така с лошо ме погна но ако си мислиш че налагам нещо жестоко се лъжеш. просто човека иска съвет и аз давам такъв в съответсвие с моя опит. дали момчето ще се съобрази с него или не на мен не ми дреме. и не става дума за вкусове а за това че това за мен е правилния начин. и просто споделям. не виждам с какво сбърках че си навлякох гнева ти. или просто щото моето мнение в повечето случаи се различава от на повечето съфорумци и изведнъж се налагам. не искам да се конфронтирам тъй че
t-rex Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 ами според мен си се хванал малко от краката за главата. за да ти е по-лесно да свириш металика или нещо от тоя род почни от корените: чък бери, бийтълс, стуонс. после задължително цепелин, крийм и хендрикс, и като стигнеш до металика ще разбереш че не се свири кой знае какво просто е малко по-бързо. също така АЦ/ДЦ.задължително. там освен за китарата ще наъчиш и много за ритъма. а ако искаш да ставаш виртуоз слушай стиви рей вон. и не само да ги слушаш ами и да вадиш това което слушаш. по-добра школа от това няма. а да и мноооооооооооооооооого труд. ай успех Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!! Остави го човека - за него Ibanez и Jackson не са китари ... продължавам да си държа на мнението. лайняни китари са и толкоз. това е мое мнение. вие що ви се свири с лайна си е ваша работа.
вибрация Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Съвсем си начинаещ явно, но не губи кураж! :think: :think: :exclaim: :idea: Съвет: Я пробвай да си го тананикаш с уста, както си е от мп3-ката там самото соло на Кърк Хамет, така че да го запомниш. После го свири и си го тананикай наум. Иначе ще трябва да си вземеш метроном! Нямаш ритъм. А за 6 седмици занимания с музика все някакъв ритъм трябваше да схванеш. Я запиши нещо с уста и го пусни и ще ти кажа как си с ритъма. Нека да е фалшиво, но да е ритмично. Не се старай да докараш солото, а да си с правилната вибрация на солото, ритмика, защото 50% от кофти изсвирването се дължи на несхващането на ритмиката! :idea:
vlex Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Съгласен съм с Ти-рекс, но все пак наистина не е особено приятно да натрапваш мнението си, което надявам се не си целял а иначе Евтим го каза каквото имаше да се казва!
t-rex Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Съгласен съм с Ти-рекс, но все пак наистина не е особено приятно да натрапваш мнението си, което надявам се не си целял а иначе Евтим го каза каквото имаше да се казва! целях само да помогна ако някой има нужда от моето мнение добре. ако не здраве да е.
bigjav Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Да запитам само - Т-рекс, с какъв инструмент свириш? Евентуално марка да споменеш? Благодаря!
musicman Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Мисля, че темата е изчерпана и пълна с офтопик. разберете се на ЛС кой с какво и на какво свири. Нека когато някой потърси такава тема да прочете това, което му е нужно.
Recommended Posts