tod79 Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Абе мога да дам от 30 до 40 лв. за готена хармоника,ама не съм от София а и нямам път на там скоро.Иначе,мерси за информацията RockoBG.Наскоро се запалих по хармоника.Имам 1-на китайска,но е гадна и е с 12 дупки.Ако някой знае каде има в Варна,че там ми е по-близо,да казва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 аз бих дал от 7 до 10, все пак ми трябва за една песен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 За "Човека с хармониката" не съм много сигурен, но май се свири с хроматична хармоника с регистър. Иначе "Фактор" имат магазин във Варна, но нямам идея дали и там имат хармоники. А за малкия - има едни много приятни пластмасови изпълнения по 10 кинти в магазина на Кра Кра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Хей, Зиги, я кажи от къде си я взе тази хармоника , щото аз от доста време си търся, но не мога да открия. От смърдящата столица на боклука /София/ съм аз. Наскоро си взех от e-Bay - комплект от 12 диатонични хармоники за 40-50 паудна долара общо с транспорта. В супер кутия са също. Значи на хармоника идва по 10-12 лв или нещо такова. Много съм доволен. Имам и 2 школи за хармоника с дискове към тях. Тъй че, онлайн най-лесно ще намериш каквото търсиш и на най-добра цена ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark Sun Отговорено Декември 5, 2006 Share Отговорено Декември 5, 2006 ей хора много ви се моля, ще може ли някой да ми даде някаква школа за хармоника? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F.I.N.E. Отговорено Декември 6, 2006 Share Отговорено Декември 6, 2006 И аз живо се интересувам от този инструмент честно казано. Но досега не съм открил някакво помагало, да насърчи бездарните ми опити за усвояване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thekiller Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 абе аз имам някаква хармоника в къщи,ама нито знам как се свири,нито мога да изсвиря нещо на нея.как а подредени тоновете? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
flalude Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 Можете ли да ми препоръчате някой учител по хармоника в София?... Изобщо знаете ли къде има такъв, защото преди време се бях разтърсил, но не намерих? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hahorat Отговорено Януари 19, 2007 Share Отговорено Януари 19, 2007 Ииит дис : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 20, 2007 Share Отговорено Януари 20, 2007 тоя д-р джон, бърем се справя с хармониката, щото иначе ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Януари 19, 2009 Share Отговорено Януари 19, 2009 Аз си бях купил лятото хармоника, която се оказа впоследствие (като се позапознах ), че е хроматична, и съответно е почти безполезна за свирене на блус, което автоматично я сложи да прашасва на рафта, където си е и досега. Мисълта ми е, че имам една школа, която гледам, че не сте я постнали никъде, а тази дето е от линка от предишния коментар е също много добра. Някой ако иска, мога да му пратя тая, дето аз я имам - мисля че 26 страници беше и имаше интересни неща за всеки начинаещ вътре. Ако някой се интересува, да драсне ЛС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milcho Отговорено Февруари 18, 2009 Share Отговорено Февруари 18, 2009 (Редактирано) Имам хармоника с 10 дупки зех си я оня ден, ама не мога да намеря свястни таблатури на разни песни. Мож ли да ми препоръчате някои таблатури или програмка за хармоника а и също как тряя да се свирят единични тонове ако може да ми кажете, защото използвам само У метода с езика Виж тук,http://www.read_rules.net/details.php?id=147300&hit=1, това е (Teach Yourself Blues Harmonica) Желая ти успех, голямо духане трябва...) Редактирано Февруари 18, 2009 от milcho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Djumaka Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 Надявам се да е актуална темата. Аз си взех хармоника от JAM-a (малко магазинче на "георг вашингтон" уличката зад халите посока "Тодор Александров", почти преди самия булевард има една книжарница и един безистен, е там в безистена). Никъде нямаха Диатонична в До © а там имаше пича - 8 кинта. Та дано е полезно на някого. И при "кокала" на заимовата градинка, имаше, ама на 35 кинта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 ^ това е магазина на Капъша,точен е и може да ти внесе нещо,ако го нямат в момента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edy Отговорено Март 2, 2010 Share Отговорено Март 2, 2010 Здравейте, продавам 3 двувалентни профи хармоники в отлично състояние, марка Hohner, Alabama Blues в ( C ) изработена специално по идея на Алън Скот: цена 20 лв, Marine Band (SBS супер бас система)цена 35 лв в ( D ) и уникалната XB 40 в ( А )цена 100 лв. Хармониките могат да се видят и пробват в Пловдив. За връзка: skupe: edi_slavov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts