Jump to content
Българският форум за музиканти

thekiller

новаци
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от thekiller

  1. Давам уроци за начинаещи и средно ниво ученици и консултации за напреднали по класически Акордеон или Баян(акордеон с копчета).Само за град София.Студент съм в НМА 1 курс специалност Поп и Джаз Акордеон.Не се занимавам с народна музика! За контакти: Мобилен: 0883361236 Имейл: apokalipsis1914@abv.bg Skype: apokalipsis1914 Facebook: Vidin Andonov
  2. полета на бръмбъра е много яка пиеса,ама според мен е грешка да се свири на конкурс или нещо подобно,защото е трудна и много известна пиеса и трябва да можеш абсолютно перфектно да я изсвириш,защото сбъркаш ли,всеки ще разбере!пък и е много работа за пиеса която ти заема само около минута от репертуара за конкурс или концерт.
  3. мидита има в търсачките.дръпни си.
  4. да ви се намират ноти (по възможност за пиано) на бон джоуви,скорпионс,металика,ац/дц,аеросмит,стинг,сийл,гънс енд роузес,юръп,кис,дийп пъръл и лайнъл ричи?
  5. не сещам кой си,ама няма значение.
  6. 4НГ на всички!кой клас си?как се казваш?...да за момчи говорех.той е страшен,напрао е върхът!!!
  7. еее,да.преди 8-9 години.сега вече не знам колко пари са,ама предполагам,че не са много по-скъпи.
  8. къв ти е проблема.ние ще си пишем квото искаме.като не ти харесва не гледай темата!!! :wall: :killyou: :KILL:
  9. mi az като малък ходих за една година и ми взимаха по 3 лева на урок 2 пъти в седмицата.
  10. има едно момче от музикалното.той е пианист и е най-добрия джазмен в даскалото.друг такъв талантлив пианист не съм чувал никога.много е добър,а за жалост свири само в някакъв пиано бар.много добри музиканти са неоценени заради други не толкова добри,но с връзки.
  11. не съм вадил ноти на пешко,но никога не е късно.каде учиш ако може да попитам?аз съм в музикалното.
  12. мога да предложа на ноти няколко песни на evanescence,queen,roling stones,abba,doors и ноти на всички песни на beatles.който се интересува да ми пише Л.С.
  13. чак сега забелязах,че е от 2005 мерси все пак.
  14. изглежда ги е страх да си признаят.
  15. абе как се казва учебника на Ангел Везнев?и от каде да си го дръпна?
  16. а може ли да се направи електричка от обикновенна китара?
  17. и аз много се кефя на джаз.не знам защо в музикалните училища не се изучава като отделен предмет,както се изучава народна музика
  18. този инструмент го чувам за първи път! :think:
  19. духовите инструменти са супер яки.най-много ме кефи тромпета,той е много универсален инструмент.на него звучат добре както и класика и джаз,така и народна музика.страшен инструмент.
  20. ама музикалното в софия ли е завършил?
  21. ей,браво.някой се сети да напише нещо за контрабасистите!
  22. за сега не ми трябва ремонт.питам по принцип.ако ми се наложи да имам човек който да търся.на моя му трябва малко акордиране,но въобще не е спешно.
  23. трябва ми добър майстор на акордеони в софия или региона.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.