schOle Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Здравейте, В Lidl са пуснали класическа китара за 99 лева. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13652.htm Тъй като не разбирам от класически китари въпросът е дали с тези материали, от които е изработена си струва парите. Благодаря.
Jica Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Както и в Италия ел китара с кубе само за 100 евро отварям включвам брумове пукоти пра6тения и я махнах
Lathron Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Аз такова нещо, от такова място никога няма да си купя. За китари, усилватели, цигулки и т.н. си има музикални магазини... 1
sardaesox Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Много хубав гръцки кашкавал има там, един такъв кръгъл ... 1
chalgasucks Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 хмм не съм и подозирал , че в "Уидул" продават китари хаха
tatkoogi Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Продават! И бели косми от черна норка, за втора струна на първа цигулка! Продават и устни хармонички... 1
TONY Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 (Редактирано) Аз пък съм фен на една немска Лидл луканка, екстра качество, страшно върви с домашно вино. Т.Н. български панагюрски и не знам си какви, са само скъпи боклуци. До тук за хапването. Китара от Лидл за 99 сигурно си ги заслужава, като гледам и калъф и книжка с уроци, тунер и стойка за крак. Самата китара явно не е повече от 50 лв, като махнем останалите работи. От някакви неподходящи дървета е - с горна част от естествен бор и найлонови струни, страни и гръб от липова дървесина, гриф от клен с напречни деления от естествен мелхиор/ ОБАЧЕ за тези пари - толкова. Да не забравяме , как преди 7-8 години в метро продаваха акустични Ямаха ФГ310 - най-нисък клас, но като за парите си... Така и с тези. Ще станат за хора с малки изисквания или за начинаещи. Според мен свири се 6 месеца с такава за надъхване и се сменя с нещо по-добро. Или направо се взима по-добро. Ох, как ще скоча от Такамин на Алхамбра. Редактирано Декември 29, 2011 от TONY
vankata Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Като се сетя на какви тояги се учехме осемдесетте години със сигурност тази е много по добра ,весели празници и повече рок прес 2012. 2
Joel Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Аз си купих китара от Практикер преди време за 39лв. Ушким класическа, ама беше с по-малко тяло и доста тесен гриф, а струните неприемливо отдалечени от грифа. Звукът в сравнение с една класическа Stagg (за 120лв.), беше доста по-мътен и слаб. Честно казано, аз не бих си купил пак такава китара или от подобно място.
Thrashed Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 За толкова пари по-добре влез в Musicworld.bg и разгледай .. може да има и китарки с 20-30 лева повече, но 100% ще е по-добре от тази ...
lyu_records Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Много хубав гръцки кашкавал има там, един такъв кръгъл ... Да ма бирата им е кофти предпочитам си нашенската! Иначе що да не си купи човека китара от там 100% съм сигурен че е зле инструмента ма за 99лв. толкова. А съм сигурен че ще дрънчи някак си.
Yo The Real Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 Това вероятно са същите, които ги има и в Технополис и Метро. +На кой новак ще му направи впечатление как звучи една китара... Както не разбирам хората, които си взимат iMac за Фейсбук, така не разбирам и хора с първа китара, която не могат да оценят.
Icarus Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 Хахаха това ми напомня за един лаф "автомобилни гуми FF"
Георги Тотев Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 Чух, че догодина от Musicworld и Thoman ще внасят "Карловска луканка" и "Шпек" - Леки ... по Коледа и Нова година стават чудеса Весели празници младежи и полека с леда, че от него болят глава и гърло Герги
Recommended Posts