the pick Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 (Редактирано) но се въоръжи с търпение - пазаруването от магазина на евроболт е голяма досада- все едно си отишъл да просиш винтове от самия крал на винтовете.... Момчетата от Евроболт София са максимално услужливи и любезни.Те не са виновни че желаещите са в пъти повече от работещите!Не ми е ясно защо пишеш такива неща, и провокираш тъпа дискусия къде селянията е по голяма!? Редактирано Декември 29, 2011 от the pick
никони Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 Момчетата от Евроболт София са минимално услужливи и любезни- убедил съм се за последните 8 години... не съм искал да провокирам нищо- изумен съм от това развитие на темата- но София е наистина ужасен град, мръсотия навсякъде, никаква атмосфера....може би са виновни селяните...е София е млад град- не е Русе, Варна , Пловдив, Бургас....аз съм живял в Усогорск, Русе, Бърно, Прага,Варна, Пловдив ... сега живея в София последните 16 години....мъка....мъка.....
никони Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 за да пропуснем следващият въпрос - какво правя в София 16 години- ожених се за софианка
tatkoogi Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 "Къде го чукаш - къде се пука" , тва за темата... P.S. Ела във Варна, да видиш колко е чисто!
Hillbilly Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 ^ТИМ май поддържат града по читав @никони,да се беше оженил за рускиня.. Естествено изкривихме темата,но като знаеш какво търсиш във всеки магазин за крепежни елементи ще ти помогнат.
the pick Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 (Редактирано) Към темата;във Евроболт(където и да е)не продават винтчета за китари...Там може да намериш само наподобяващи оригинала.За златен хардуер-апсурд.Избираш;компромис за стотинки или оригинал за по левче-два(Капъша, Динакорд). Редактирано Декември 30, 2011 от the pick
Лими Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 (Редактирано) Колеги и сънародници, радвам се, че почиствате и подреждате родните си градове, та да има къде да си прекарвам приятно отпуските. А за благодарност, когато идвам при вас ще ви нося и винтчета от Евроболт, спестявайки ви лошото обслужване. Редактирано Декември 30, 2011 от Лими
blr Отговорено Декември 30, 2011 Отговорено Декември 30, 2011 Темата се изчерпа и се превърна в нещо доста нелепо. Дано да я погледне някой модератор и да и тегли ключа.
Recommended Posts