lyu_records Публикувано Декември 28, 2011 Share Публикувано Декември 28, 2011 Здравейте колеги, къде в София могат да се намерят хром винтчета всякакви размери? Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 28, 2011 Share Отговорено Декември 28, 2011 Евроболт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Декември 28, 2011 Автор Share Отговорено Декември 28, 2011 Мерси Ники тази фирма не я знаех утре ще ходя да вида дали ще ми свършат работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 28, 2011 Share Отговорено Декември 28, 2011 ^На Раковски и Сливница северозападното ъгълче са - сичко има!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobobby Отговорено Декември 28, 2011 Share Отговорено Декември 28, 2011 http://www.musicworld.bg/bg/m_3520000/Schaller.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
никони Отговорено Декември 28, 2011 Share Отговорено Декември 28, 2011 но се въоръжи с търпение - пазаруването от магазина на евроболт е голяма досада- все едно си отишъл да просиш винтове от самия крал на винтовете.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 ^ Типично поведение за почти цяла София. В пловдивския Евроболт не е така. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каменов Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 С уважение, но в Пловдив няма 2 милиона и половина хора, нали? Да, в София всичко вече стана "търпеливо", но ... това е положението! Нека не се делим . Към автора: внимавай с винтовете и сподели за какво ти трябват, защото в единия случай, ако си решил да са ти за пикгард, шанса да оцелиш правилната стъпка, размер и големина е прекалено малък. Ще трябва или да дълбаеш по-дълбоко, което е маааалко рисковано, ако просто навинтваш и не разпробиеш предварително. Има на Капъша, но там е капитализъм. Едно винтче е 1лв! Ъпсурт . Най-добре си вземи някакви мостри с теб, а ако нямаш просто взимай по една две бройки, няма и да ти ги пишат на сметката и мери. Аз преди 3 месеца тръгнах да сменям всички винтове по китарата и го ядох същия. Имам толкова много които не ми помогнаха, че не е истина. Така, че сподели за какво са ти (най-вече защото тези магазини са за скрепителни елементи с различна стъпка и т.н.) и дерзай тогазз. Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Живял съм 8 години в в София. Това са ми впечатленията от този град. Аз просто изразявам мнение. Всеки път когато дойда в София съм свидетел на негативизма на обществото. В нито един друг град го няма това отношение. Сори... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Какво знаете вие! "Фендерашки" винтчета имаше на лайсните под страничните стъкла на Икарусите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каменов Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Само, че негативизма го носят тези които НЕ са от СофияТА. Както и да , не искам да се стига до този безмислен спор. Всички сме БЪЛГАРИ, Защо в обява за винтчета, хората трябва да четат " В София е така .. всички за кисели и т.н."? Може и аз да греша, даже греша доста често, но сега случая не е такъв. Щом си живял в София 8 години, предполагам си спомняш София '99 година .... когато имаше 800 000 - 1 000 000 хора, залатите бяха по 700 лв на цени мноооого по-ниски от сегашните! Много доводи мога да изкарам, но нека го правим в говорилня, ЛС или каквото и да било друго! Поздрави на всички и весело посрещане на новата година! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Живял съм 8 години в в София. Това са ми впечатленията от този град. Аз просто изразявам мнение. Всеки път когато дойда в София съм свидетел на негативизма на обществото. В нито един друг град го няма това отношение. Сори... Фен,сичко гаден селяндур и циганин е дошло в софията да печели пачка - от тук идва и замърсяването на града,то проблема идва от тумора наречен "държава" и от поведението на тия,дето "ни съм от тука и ша сера насякъде,туй не е моя град"..В СФ евроболт не съм забелязал да са тъпи продавачите,последно взимах пружинка за другото хоби и ми изкараха 3-4 вида да ги сравня като твърдост с оригинала,абе ,разбират си от работата. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Пловдив е по-хубав град за живеене. Има атмосфера. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Декември 29, 2011 Автор Share Отговорено Декември 29, 2011 Евроболт са ваканция до 3 януари! Хайде стига сте спорили има хора и хора, не възпитани и възпитани. И всеки втори е: "роден у градо а живее у столицата" това е факт и не е показателно за нещо лошо, всичко си е до възпитанието на човека и манталитета . 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 (Редактирано) И всеки втори е: "роден у градо а живее у столицата" това е факт и не е показателно за нещо лошо, всичко си е до възпитанието на човека и манталитета . Само врачаните си остават диви селяни където и да отидат: Това по-горе е в кръга на шегата... Аз болчета си взимам от e-bay.co.uk има ги всякакви и като цветове и като размери... Търсих в България два болта за адаптор с американска резба и няма и няма. В Англия 2 болта + 2 пружинки = 2 паунда, каквито цветове искаш. А преди това обиколих "прословутите" български музикални магазини. Та тия прословути български музикални магазини те гледат като изклесяк като им потърсиш болтчета и винчета... иначе продават Gotoh, Kahler. Ама едно резервно седло не може да намериш, един резервен ключ не може да намериш!!! Аз вече съм се отчаял да ходя в Български магазини като ми идва по-евтино стоката от Англия заедно с транспорта! Редактирано Декември 29, 2011 от a_panov 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts