Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейете клавиристи ,

Имам един въпрос . Кой внася в БГ M-Audio Axiom 61 и каква е цената им ?

axiom61.jpg

edit: Всъщност съм чел в по-стари теми, че Динакорд са вносител на MAudio, но не намерих инфо за цената на тази серия (Axiom). Интересуват ме и други варианти за внос и доставка.

Редактирано от programista
Отговорено

Аз също се интересувам от тая машинка, защото изглежда много добре :greenball:

Но за съжаление Динакорд (които са официалните вносители на М-аудио) още нямат оферта за тоя модел...за всичките нови модели демек! Това беше преди месец когато последно проверявах. Все се надявам скоро да имат цена вече.

Другите варианти е да си я поръчаш през някой от търговците тук (джани, Lichomusic) и те да ти я докарат. Трябва тях да ги питаш лично за цени :godbless:

:hello:

Отговорено

Аз пък що си мисля, че Алмар са официални вносители на М-аудио ....

Ама при тях цените са соленки .... то сигурно и в Динакорд също ....

Отговорено

Потърси по чуждестрани страници за добри оферти или за някой приятел да ти го внесе този инструмент. Динакорд внасят тези фафли, но точно тая я няма. Препоръчвам ти тази оферта.

Отговорено

Благодаря на всички за отзивчивостта.

Интересуваха ме някакви конкретни цени ако знаете.

...значи чакаме Динакорд да ни обявят цените си. :read: ....

бтв. това ли е сайта на Динакорд БГ http://www.pro-technica.com/ ??

Тоя е много зле ама само това успях да намеря в гоогле-то .

• 2 weeks later...
Отговорено

Almar ми предлагат Axiom 61 за $433. На сайта на M-Audio са обявени те и Vali Велико Търново като представители за България.

Отговорено (Редактирано)
Almar ми предлагат Axiom 61 за $433. ....

Защо ли не се учудвам от високата цена?

Пиша защото и аз се интересувам от тази клавиатурка.

След бърза сметка една карта на РМЕ от Германия с включени XLR балансирани кабели, транспорт, такса за банков превод (ако недай Боже не стане с кредитна карта) мито и ДДС излиза 300 кинта по-малко цената, която ми оферираха... :D Такива неща ме карат да се вкисвам леко.

За сметка на това обаче ЕМУ-то навремето го взех на нормална цена пак от там - явно са се объркали...

Редактирано от synchu