lyu_records Отговорено Декември 21, 2011 Автор Отговорено Декември 21, 2011 Изглежда чудесно!Браво! Надявам се да му чуем гласеца скоро О даже ще го едитна-звука. Чакам тенекийките че ме забавиха от печатницата. Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 21, 2011 Автор Отговорено Декември 21, 2011 От пред, за сега: От вътре за сега : И те тека те Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 22, 2011 Автор Отговорено Декември 22, 2011 Айдееееееее дойдоха ми тенекиите за фронталната част. Много добре са ги нарязали. Са трябва да търся борми с красиви глави Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 22, 2011 Автор Отговорено Декември 22, 2011 Нещо ме е хванал предпразничния мързел. 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 22, 2011 Автор Отговорено Декември 22, 2011 Завинтих му и дръжките, утре ако стигна ще сложа от вътрешната страна 4 летвички по краищата на кабинета, които да са допълнителна упора на фронталната дъска, която държи говорителите и е стабилно хваната с винтове 4,5 X 35мм. Ето го и оригинала по който правя моя: Разликата при моята изработка са следните: 1. Говорителите са разположени обратно на оригинала. За да имам място в дясно да си завия табелката, по-ме кефи да е от дясно. 2. От задната страна оригинала е по отворен аз съм си позволил да го по запуша повечко с някой друг сантиметър. Като целта е да има повечко "отчетливи" ниски честоти. OB кабинетите не се смятат като затворените! 3. Оригинала е с Celestion V30, като го дават че бил 120 вата за което може да се спори, на 16 ома туй ясно. Аз лично не харесвам V30-ките прекалено вентидж ми звучат, имат нещо дразнещо между средите и високите и звучат супер право, ако ме разбирате ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ И ВКУС!!! Предпочитам EMINENCE щото имат доста приятни ниски за сметка на това са бедни на на високи, но имат среда която убива хора. Всичко е въпрос на вкус в никакъв случай не оспорвам качеството между Celestion и Eminence то било на звук или изработка. Та моя ще е на 4 ома и ще консумира 100 вата. Докато си чертах разположението на говорителите върху фронталната дъска стигнах до извода, че няма как да се направи по-компактен и малък кабинет, който да не изглежда мащабно смешно. Цитирай
majo_m Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Дотук е станал Супер! И пластинките са се вързали много добре с общата визия! Поздравления от мен! Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 23, 2011 Автор Отговорено Декември 23, 2011 Мерси колега и аз му се радвам много. Сложих му и говорителите. Ето и малко снимки след монтаж на говорителите, дръжките и няколко летвички: Та е за тия летвички крепящи фронталната дъска споменах: те не се лепят а само се винтат за да може някй ден ако реша да си сваля фронталната дъска. Във всеки край. 4 бр. общо. Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 Уауу... сега и някое "семпълче" като пуснеш, цена няма да имаш! Поздравления! Между другото - идеята за предния панел твоя ли е или си я взаимствал? Чисто любопитсво! Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 24, 2011 Автор Отговорено Декември 24, 2011 Ми сам съм си го чертал и мислил разположението. А и до сега не съм виждал подобен кабинет, колкото и да търсех из нета за идеи Иначе вдъхновението дойде от тази китара: Има и време за семпли даже лекичко ще ги едитна Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 24, 2011 Отговорено Декември 24, 2011 Така, така! Давай нататък и Весела Коледа! Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 26, 2011 Автор Отговорено Декември 26, 2011 Мерси колега, Весела Коледа на всички тук! Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 27, 2011 Автор Отговорено Декември 27, 2011 Колеги кабинета е вече в действие. На този етап ползвам към него глава Fender FM100 с процесoр LINE6 POD 2.0. Та звучи много добре явно съм направил правилния избор говорители. Сега оправям външния вид на главата спрямо дизайна на кабинета или с две дум ще правя ламаринки и за главата тези дни ще кача външния вид във вектор тук и кат стане ще го снимам. Весело изкарване на НОВАТА ГОДИНА на всички Цитирай
the_master Отговорено Декември 28, 2011 Отговорено Декември 28, 2011 Здравей колега много добре е станал кабинета, исках да попитам само понеже в момента се занимавам аз с едни 4x10 по модел на Marshall 1960 кабинет и днес му сложих дръжките и кожата и тн. та въпроса ми е какъв материал си използвал отпред пред самите говорители ,тъй като все още не сам намерил подходящо нещо и се чудя как да го направя.Благодаря предварително и весели прасници на всички. ) Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 28, 2011 Автор Отговорено Декември 28, 2011 (Редактирано) Мерси колега, аз ползвах това: http://megavoice.bg/...=78&product=352 вижда се на снимките горе как стои (лекичко бие към синьо ма си е черен), зависимост от светлината. На английски се нарича "grill cloth" трудно ще намериш в БГ това е всеобщ проблем. Качи снимки тук до къде си стигнал че и на мен ми е любопитно! Редактирано Декември 28, 2011 от lyu_records Цитирай
Recommended Posts