Jump to content
Българският форум за музиканти

BlindGuardian

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    MetalLand

BlindGuardian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Няма проблем. Радвам се ,че ти бях полезен. Успех в начинанието. Поздрави
  2. Ако знаеш къде се намира ресторант "старият конак" (по път за градската градина , срещу пазара )в тази уличка на 10 метра по-надолу се намира магазинът, от който си купих и кожата и "грилклота". Няма как да го пропуснеш.Ако искаш свържи се с мен по скайп или имейл , за да ти обесня по-подробно ако не си се сетил .
  3. Ами не просто тогава ,когато отидох да видя какво представлява плата -не беше нищо особено,тънък и не беше чисто черен какъвто търсех.Затова се поразгледах малко какво има по магазините за платове и намерих тази мрежа за която ти говоря. Успех с проекта ще чакаме снимки.
  4. Колега, за грилклот мога да ти предложа моето евтино решение,което използвах за моя проект http://imageshack.us/photo/my-images/594/img1853xs.jpg/ разгледай снимките как седи. В мегавойс има някакво подобие на грилклот ,но не си заслужава парите 18 кинтат е :Х:Х. Това ,което аз съм използвал е обикновен плат (тип мрежа) и цената му не беше 18 кинта ами 3. Купих си един метър сгънах го на две и с такера се получи това ,което виждаш на снимките.Моя съвет е влез в някой магазин за платове и разгледай какви кожи се предлагат и дали има такъв плат (мрежичка) . Поздрави ,Живко.
  5. Здравейте. Ами моята кожа е купувана от магазин за платове в Хасково.Мисля,че беше 10 лева линейния метър.Относно това каква трябва да е кожата, си мислех тогава че трябва да е по-твърда, но се оказа ,че ще е трудно да се направят добре ъглите. Тази , която съм използвал не е от най-твърдите (турско производство) , българската беше по-твърда (което не означава ,че трябва да купите някоя супер мека кожа която да се разлигави докато я лепите, в моя случай лепилото бе Прома на тънак слой и стана перфектно). Относно шарката, ами избери си такава каквато смяташ ,че ще ти хареса как седи на кубето. На снимките ,които беше качил колегата мисля,че горе-долу се вижда големината на шарката.
  6. http://imageshack.us/photo/my-images/23/img1772gz.jpg/ ето го моето решение за плата. 3 лв му беше метъра , на два ката е и стана перфектно според мен )
  7. Извинявам се много за офтопика ,но може ли да попитам bluelemon ,откаде мога да си взема такива кутийки,които ползуваш за ефектите. Ако не е тайна де. Извинявам се отново
  8. Благодаря за забележката.Не е чак толкова тежък, ако възникне проблем ще го направя с болтове, за момента не виждам смисъл около 35 килограма е , пък и има колелца,едва ли ще го мъкна постоянно наляво-надясно
  9. Благодаря Колега.Сложил съм и гръб,както казах е open back , утре ще взема и новите дъски за колоните и смятам да го завършвам вече, като стане мога да ти пратя още снимки .
  10. Туко що го снимах, който има желание да каже някакъв мейл или скайп. Мързи ме да се регвам в сайтове за споделяне на снимки не за друго
  11. За Много Години на всички. Колега,понеже не знам как се качват тук, ако желаеш мога на мейла да ти пратя утре ще го снимам. (не е завършен още ) .
  12. Здравейте, това ми е новата регистрация понеже the_master беше на един приятел. Та да ами моята от ПДЧ тежи около 25 кг. не е много , но все пак от МДФ-а щеше да излезне доста повечо, но и звука щеше да бъде доста по-добър
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.