Jump to content
Българският форум за музиканти

the_master

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от the_master

  1. Ами истаната е ,че днес цял ден сам се "надрусвал" с лепило и боя , и да боядисах го вътре с черна боя , но се ядосах как е станало и реших ,че няма да е така и да с коресилина махнах що годе боята и стана един мн готин ефект на "изгорено" дърво може пак да го мина с боя ама не с четката този път.И така облепих го с черна кожа , материала е ПДЧ най-евтинко пък и звука мисля ,че ще бъде задоволяващ исках с МДФ ама като сметнах реших да мина с ПДЧ . И така утре заминавам за София за да купя говорители точно от този магазин Мегавойс и понеже средствата са ограничени като за ученик мисля да се възползвам от тази промоция http://megavoice.bg/?pid=26&product=699 та за сега ще взема само 2 за да ги пробвам . А кабинета както казах изглежда като Маршалче от 1960 но е с 10'' говорители и реших също така да е open back и така утре ще взема явно и такъв филц понеже в магазините за платове нямат такива работи и снимки ще има предполам
  2. Здравей колега много добре е станал кабинета, исках да попитам само понеже в момента се занимавам аз с едни 4x10 по модел на Marshall 1960 кабинет и днес му сложих дръжките и кожата и тн. та въпроса ми е какъв материал си използвал отпред пред самите говорители ,тъй като все още не сам намерил подходящо нещо и се чудя как да го направя.Благодаря предварително и весели прасници на всички. )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.