dredknight Публикувано Декември 10, 2011 Публикувано Декември 10, 2011 Здравейте, От известно време си търся да си купя дигитално пиано тъй като имам голямо желание да свиря, но от както живея в София все по рядко ми се случва да се прибера в родното градче и да изпитам това удоволствие . Порових се насам натам и най-добро мнение събрах за yamaha dgx 630. Особенно ми хасреса че може да се добавят педали . Порових се из БГ сайтове за музикални инструменти но изобщо не го намирам.... В този форум ( както и на други места) открих че хората се снабдяват с него от някъде .... Ако може някой да ме насочи към място (физическо, онлаин) от което да мога да го закупя и на какви цени върви. Благодаря за вниманието! Поздрави! Цитирай
CyberGene Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Дистрибутор на Ямаха в България е Динакорд. Техният сайт за поръчка онлайн е http://www.musicworld.bg Цитирай
Recommended Posts