Delyan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 SHARKART продаваха CELESTION G12L по едно време. Аз имам един от тях. Иначе по поръчка предполагам, че има фирми, които внасят. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 чувал съм за някакви еминенс или нещо от рода ако искаш ше питам. хвалят ми ги бая Цитирай
pesh Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 А можете ли да постнете координати? Ако имате разбира се. Цитирай
synchu Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 аз съм си купувал Еминенс от ПроМюзик (www.promusic.bg) преди няколко години и съм си доволен. Ама не знам дали още ги предлагат. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 начи в събота ще ми кажат за еминенсите къде кога колко и тн. във фенс ще свирят мои приятели и трябва да кажа че определено има какво да се чуе а и много да се види. особено за китаристи. яко рок свирят никълбек, бон джоуви, пърпъл забележете СТИВ ВАЙ ми пича е с джем ако не изсвири вай. аз ще напиша предложение де Цитирай
pesh Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 peshoy2k, научи ли нещо ново за еминенсите? Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 начи утре най-вероятно щото Краси басиста ми каза чее ще го издирва оня с еминенсите той даже и кутии бил правил и имал и др говорители абе някво ателие дъжал бил и внасял директно ама нали ти казвам утре ша видя Цитирай
Delyan Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Хора, защо само аз говоря за CELESTION :think: Според мен са много по-яки като звук. Цитирай
Delyan Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Ами писал съм по-нагоре нещо по въпроса За мен са по-добри!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Хора, защо само аз говоря за CELESTION :think: Според мен са много по-яки като звук. ...И най-широко използваните! Цитирай
разбойник Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) Да кажем, че китарните говорители се делят на Celestion и всички останали. Eminence, също както и Peavey и вс. други правят и модели, които имитират Celestion, така че можеш да си вземеш и др. говорители, които да имат същия тип звук. За Eminence пробвай Динакорд - те са официалния вносител за БГ. За Celestion - Shark Art Освен марката е важен и модела- правят се разл. говорители за разл. тип звук - ретро, по-акустичен, по-твърд и пр. Eminence напр. правят и специален говорител за хора, които ползват Amp simulator-и. Редактирано Януари 17, 2005 от разбойник Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 peshoy2k, научи ли нещо ново за еминенсите? по последни данни нямам телефон но разбрах че е до НДК ако се навиеш за еминенсите и не решиш да е друго ще те водя просто няма др начин ще трябва да ме заведат и мене и така сещаш се така че това при положение че искаш еминенс тва е положението ти си решаваш препоръчан ми е човека от сигурен източник, но др не мога да кажа Цитирай
pesh Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 peshoy2k, благодаря ти ще го имам впредвид. Къде се намират тия Shark art? Цитирай
Recommended Posts