iron man Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Здравейте на всички! Днес реших да посвиря на китарата и включвам кубето и се чува странно пукане! Като усиля звука и то се усилва! Някой ако знае от какво може да е,да сподели! Кубето е Behringer GM108! ПОЗДРАВИ!!!! Цитирай
Мурзилка Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 Първо си провери всички кабели и ако са ОК, по-добре събирай пари за ново. Цитирай
bghack Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 Ако си от Бургас, ми пиши на ЛС , да се уговорим , мога да ти го погледна да го оправя Че ново кубе е много по=скъпо от ремонт, в някои случаи Цитирай
iron man Отговорено Октомври 21, 2011 Автор Отговорено Октомври 21, 2011 За съжалене несъм от Бургас! Да отбележа,че кубето си работи нормално,само дето това пукане се появи,нямам никакви проблеми при свиренето! Цитирай
maxim09 Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 (Редактирано) От колко време е закупено комбото, да не би да е в гаранция още! Редактирано Октомври 21, 2011 от maxim09 Цитирай
iron man Отговорено Октомври 21, 2011 Автор Отговорено Октомври 21, 2011 Купих го втора ръка преди около 5-6 месеца и няма гаранция!! Цитирай
L.K. Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 Само ли си пука или при подаване на сигнал (свирене)? Ако пука без сигнал с изваден китарен кабел как е? На намалено или на усилено пука? Ако има CD/МР3 вход и от него ли пука? 1 Цитирай
Annonnymоus Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 Абе да не е нещо от тока, напрежението и тия мании? Мен колоните ми пукат от време на време като се включват и изключват разни работи, де да знам. Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 по-добре събирай пари за ново. Е*ати предложението... Аз подкрепям въпросите на L.K. Цитирай
iron man Отговорено Октомври 22, 2011 Автор Отговорено Октомври 22, 2011 Само си пука(като го включа и почва)! Като извадя кабела от входа,спира! Като е намалено се чува,но слабо,като усиля звука се чува повече! Не не е от CD/MP3 входа! Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 22, 2011 Отговорено Октомври 22, 2011 Щом като извадиш кабела не се чува тогава го пускай с изваден кабел и проблемът може да е в кабела или китарата. Цитирай
iron man Отговорено Октомври 22, 2011 Автор Отговорено Октомври 22, 2011 Исках да кажа,че като го извадя кабела от входа на кубето спира,после като го включа пак си продължава!! Попитах насам,натам и ми казаха,че може да е от студена спойка!?! Цитирай
lyubohar Отговорено Октомври 22, 2011 Отговорено Октомври 22, 2011 Oпитай с друг кабел и китара,а също така и ако има друг вход включи нещо в него. Вече ти казаха-MP3 или CD. Нищо не правиш за да локализираш проблема. Няма как да го направим вместо теб. Цитирай
iron man Отговорено Октомври 23, 2011 Автор Отговорено Октомври 23, 2011 Проблема не е в кабела или китарата!! И във другия вход се повтаря същото нещо,но по-слабо!! Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 (Редактирано) Сигурно е студена спойка както са ти казали.Беринджърите се правят с евтини елементи и ги претупват.На един приятел също се прецака след време и вкарваше гаден брум,но усилвателя беше в гаранция.Твоя ще трябва да го носиш на майстор. Редактирано Октомври 23, 2011 от Heartman Цитирай
Recommended Posts