DYLGIQ Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Нов опит за домашно самозаписване: http://soundcloud.com/dylgiq/cublin 1 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 8, 2011 Отговорено Октомври 8, 2011 Яка жица Не ми харесват звука на китарата в десния канал (малко среди и presence) и звука на баса, получава се едно неприятно "крякане", което не знам къде се намира честотно. Продължавай с опитите Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Напълно съм съгласен с горния пост, и затова на мен ми звучи "хаотично"неподредено,демек никаква аранжировка,сори ,но иначе идеята е яка,продължавай с записите! Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 На мен ми харесва аранжировката,съветвам те в тази област да не приемаш мнения и да слушаш себе си(щото на вкус и цвет товаришч нет!!!)Малко има клип в ниските,преслушах ти старите записи и там го няма този момент. Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 само в касата има прекалено много баси май. Инак си е шес. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 Идеята и свирнята са силни! Можеш да поработиш по звука. Съгласен съм за дясната китарка и това бумтене в ниските. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 10, 2011 Автор Отговорено Октомври 10, 2011 (Редактирано) Ей, много чувате! Сериозно, благодаря на всички за мненията, помогнахте ми много! Китарите наистина са записани в спалнята ми с Гарланд а'ла Богнер, селф-мейд кабинетче и атенюатор на ниски нива, с един Шуър бета 57 офф аксис. Лявата китарка е с Босс метъл кор в чистия канал, дясната си е с мръсния на главата и наистина и липсва презънс, ама не щото няма, ами щото съм го намалил доста. Солото е с тюбскриймър. Басът минава през лампово кубенце ВМБ с 10 инчов говорител, който учудващо достави доста ниски честоти, но явно не правилните, а и е записан със същия Шуър бета 57. Барабаните са Адиктив дръмс с банката на Дими, която обикновено ползвам, щото много ме кефи, ама този път какво реших да барам касата и наистина и дигнах повечко басите, което явно е грешка и се заклевам повече да не го правя. Обещавам скоро да поправя грешките и да измисля по-читав бас, че тоя е нахвърлян на прима виста, колкото да има бас. Както и някои от китарките трябва да се пресвирят, ама много мразя да правя дубли А и пичовете от бандата харесаха парчето, та скоро може да има и лайв вариант Редактирано Октомври 10, 2011 от DYLGIQ Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 А и пичовете от бандата харесаха парчето, та скоро може да има и лайв вариант Ей туй е приказка . Цитирай
petyo69 Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Яко е Само чинелите потъват малко. Цитирай
Ground Отговорено Октомври 21, 2011 Отговорено Октомври 21, 2011 абе добре звучи тази твойта бедрум не само на групата и харесва идеята, +1 не съм разбирач, но фенското ми мнение е: на на няколко места звука се смачква, все едно е сложен набримчен максимайзер на мастера преходите малко увисват на 1:11, 1:30, както и влизането на 1:56, където целия риф иска промяна иначе хедбенгнах доволно Цитирай
spaghetti Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 Яко е. А всичко останало е за раздел "смесване и мастериране" Цитирай
Басурендер Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Много яка хава...Всичко ми стои перфектно .Само финала малко куц,ама на лайф като го разтъркате да стане 1-2 минути и ще е ОК. P.S. Ти ...в спалнята ли пренесе китарите ? Цитирай
Toshko Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 Супер яко е, пич! БТВ, не толкова отдавна се кефехме на презаписани записи на касети и слушахме радио, на смотани касетофони и колони, и сме чували по-високи честоти от сега. Според мен понякога много се издребнява за това, че даден запис не е технически перфектен. Цитирай
Recommended Posts