Jump to content
Българският форум за музиканти

С Какви чинели сте запо


Recommended Posts

Всичко опира до лично мнение. Няма човек който да има право да излезе да се бие по гърдите и да казва че е прав за нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите, с лоито започнах бяха "Трова" ("Отрова" :( ), след около 6-7 години сложих капаци на фуса "Амати" 15'', от старото, което хич не беше лошо... :think: Малко свирих и с новите "Амати", но те отстъпват по здравина и звук на старите, поне според мене... Сега съм основно с Paiste 2002. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми чинел е некъв райд дето и до ден днешен си го пазя, ама и до ден днешен не знам каква марка е, някъв пълен шемет.....според мен е броня от Волга, ама още нямам доказателства.....всеки случай като го удариш с палката е по-вероятно да си счупиш китка отколкото да извадиш какъвто и да е звук от него.....еххх, тези Волги! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митко Димитров имаше един лаф "Дай три барабана, че имаме концерт във Варна" :greenball:  :D  :D

Той все пак е суингар :(

:P по-върви лафа ако е 2 чинела и барабан за суинга

 

мен като ме у4иха да свиря суинг един ride cymbal заставаш отпред пред вси4ки и така

 

/комплекта беше подробност :P /

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли смисъл : "Fan Club Амати"! "Трова" владеят също, с това съм почнал аз и с това ще.. хахаха УМРА, 'щото нямам намерение да спирам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В самото начало - 1989 започнах със 3 кофи за боклук облепени дебело с тиксо, педал самоделка от конструктор-млад техник и някаква кръгла тенекия със синджирче за фусочинел. После си взех аматотактон - 2 каси, 3 тома, 2 флор тома, със 7 чинела трова и един амати райд. Тровите бяха различни по размер и дебелина (сиви) и вадеха еднакъв звук всите, имаха и еднаква гъвкавост - на всеки удар им се промемяше формата! :)

При второто начало - 2004, си взех чинели паста 302+, далеч от професионализма, ама вършат добра работа за репетиции (сега постепенно ги ъпгрейтвам).

Между другото искам да питам запознатите, кой набор е гореспоменатия Митко Димитров, защото аматотактонския комплект ми го трампи човек на име Димитър Димитров за един електрожен през 1990 г. А той беше около 50-ти 60-ти набор някъде.

:););):):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз започнах с Аматски фус и райд.Нищо лошо не мога да кажа за тях, мир на праха им(ограбиха ми мазата и познайте какво свиха само-чинелите и въртоците им)Имах също две парчета ламарина, които бях купил за 10 лв. общо:headbang:)Бяха с форма на чинел, но упорито отказваха да издават подобаващия им за формата звук..Както каза колегата по-нагоре, броня от Волга или пък желязо което в предишния си живот е било немска какса :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.