NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Всичко опира до лично мнение. Няма човек който да има право да излезе да се бие по гърдите и да казва че е прав за нещо. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Митко Димитров е един от най-яките спор няма Цитирай
imperor Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Първите, с лоито започнах бяха "Трова" ("Отрова" ), след около 6-7 години сложих капаци на фуса "Амати" 15'', от старото, което хич не беше лошо... :think: Малко свирих и с новите "Амати", но те отстъпват по здравина и звук на старите, поне според мене... Сега съм основно с Paiste 2002. Цитирай
Anakon Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Първият ми чинел е некъв райд дето и до ден днешен си го пазя, ама и до ден днешен не знам каква марка е, някъв пълен шемет.....според мен е броня от Волга, ама още нямам доказателства.....всеки случай като го удариш с палката е по-вероятно да си счупиш китка отколкото да извадиш какъвто и да е звук от него.....еххх, тези Волги! Цитирай
aladin Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 tupoto kopele написа: Митко Димитров имаше един лаф "Дай три барабана, че имаме концерт във Варна" Той все пак е суингар по-върви лафа ако е 2 чинела и барабан за суинга мен като ме у4иха да свиря суинг един ride cymbal заставаш отпред пред вси4ки и така /комплекта беше подробност / Цитирай
vihro Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 На първия си комплект,дори ми го нямаше 15" долен 4инел Амати,затова използвах нали4ното-16" краш,не беше много зле А Амати си е марка с традиции Цитирай
beatle Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Нищо общо с темата :think: . Само Бонзо ли разбра? Цитирай
beatle Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Благодаря на тези които не правиха -офф! Цитирай
petkunq Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Има ли смисъл : "Fan Club Амати"! "Трова" владеят също, с това съм почнал аз и с това ще.. хахаха УМРА, 'щото нямам намерение да спирам. Цитирай
Judex Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 В самото начало - 1989 започнах със 3 кофи за боклук облепени дебело с тиксо, педал самоделка от конструктор-млад техник и някаква кръгла тенекия със синджирче за фусочинел. После си взех аматотактон - 2 каси, 3 тома, 2 флор тома, със 7 чинела трова и един амати райд. Тровите бяха различни по размер и дебелина (сиви) и вадеха еднакъв звук всите, имаха и еднаква гъвкавост - на всеки удар им се промемяше формата! При второто начало - 2004, си взех чинели паста 302+, далеч от професионализма, ама вършат добра работа за репетиции (сега постепенно ги ъпгрейтвам). Между другото искам да питам запознатите, кой набор е гореспоменатия Митко Димитров, защото аматотактонския комплект ми го трампи човек на име Димитър Димитров за един електрожен през 1990 г. А той беше около 50-ти 60-ти набор някъде. Цитирай
Strori Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Аз започнах с Аматски фус и райд.Нищо лошо не мога да кажа за тях, мир на праха им(ограбиха ми мазата и познайте какво свиха само-чинелите и въртоците им)Имах също две парчета ламарина, които бях купил за 10 лв. общо)Бяха с форма на чинел, но упорито отказваха да издават подобаващия им за формата звук..Както каза колегата по-нагоре, броня от Волга или пък желязо което в предишния си живот е било немска какса Цитирай
Recommended Posts