NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Всичко опира до лично мнение. Няма човек който да има право да излезе да се бие по гърдите и да казва че е прав за нещо. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Митко Димитров е един от най-яките спор няма Цитирай
imperor Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Първите, с лоито започнах бяха "Трова" ("Отрова" ), след около 6-7 години сложих капаци на фуса "Амати" 15'', от старото, което хич не беше лошо... :think: Малко свирих и с новите "Амати", но те отстъпват по здравина и звук на старите, поне според мене... Сега съм основно с Paiste 2002. Цитирай
Anakon Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Първият ми чинел е некъв райд дето и до ден днешен си го пазя, ама и до ден днешен не знам каква марка е, някъв пълен шемет.....според мен е броня от Волга, ама още нямам доказателства.....всеки случай като го удариш с палката е по-вероятно да си счупиш китка отколкото да извадиш какъвто и да е звук от него.....еххх, тези Волги! Цитирай
aladin Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Митко Димитров имаше един лаф "Дай три барабана, че имаме концерт във Варна" Той все пак е суингар по-върви лафа ако е 2 чинела и барабан за суинга мен като ме у4иха да свиря суинг един ride cymbal заставаш отпред пред вси4ки и така /комплекта беше подробност / Цитирай
vihro Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 На първия си комплект,дори ми го нямаше 15" долен 4инел Амати,затова използвах нали4ното-16" краш,не беше много зле А Амати си е марка с традиции Цитирай
beatle Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Нищо общо с темата :think: . Само Бонзо ли разбра? Цитирай
beatle Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Благодаря на тези които не правиха -офф! Цитирай
petkunq Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Има ли смисъл : "Fan Club Амати"! "Трова" владеят също, с това съм почнал аз и с това ще.. хахаха УМРА, 'щото нямам намерение да спирам. Цитирай
Judex Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 В самото начало - 1989 започнах със 3 кофи за боклук облепени дебело с тиксо, педал самоделка от конструктор-млад техник и някаква кръгла тенекия със синджирче за фусочинел. После си взех аматотактон - 2 каси, 3 тома, 2 флор тома, със 7 чинела трова и един амати райд. Тровите бяха различни по размер и дебелина (сиви) и вадеха еднакъв звук всите, имаха и еднаква гъвкавост - на всеки удар им се промемяше формата! При второто начало - 2004, си взех чинели паста 302+, далеч от професионализма, ама вършат добра работа за репетиции (сега постепенно ги ъпгрейтвам). Между другото искам да питам запознатите, кой набор е гореспоменатия Митко Димитров, защото аматотактонския комплект ми го трампи човек на име Димитър Димитров за един електрожен през 1990 г. А той беше около 50-ти 60-ти набор някъде. Цитирай
Strori Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Аз започнах с Аматски фус и райд.Нищо лошо не мога да кажа за тях, мир на праха им(ограбиха ми мазата и познайте какво свиха само-чинелите и въртоците им)Имах също две парчета ламарина, които бях купил за 10 лв. общо)Бяха с форма на чинел, но упорито отказваха да издават подобаващия им за формата звук..Както каза колегата по-нагоре, броня от Волга или пък желязо което в предишния си живот е било немска какса Цитирай
Recommended Posts