MrDeath Публикувано Септември 26, 2011 Публикувано Септември 26, 2011 Това е новата ни песен Marked by death. Направихме си някои експерименти и сме доволни от резултата. Всякакви коментари и критики са добре дошли! Marked by death Цитирай
dickens Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 (Редактирано) Аз бих намалил бас китарата малко... И самия звук не ме кефи нещо, абе баса иска още Редактирано Септември 27, 2011 от dickens Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 МНОГО яка песенка, респект!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Малко е олдскуул за вкуса ми, но немога да не отбележа, че парчето си е като купешко ии тоя вокал мен лично много ме кефи, незнам от къде сте го намерили Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 28, 2011 Автор Отговорено Септември 28, 2011 Така, благодаря за отзивите! Песента всъщност е вече малко старичка, но малко бавно вървим със записите. Относно баса, силата му за нас е добре, той е дело на стария ни басист и имаше идея, която моеже би не се осъществи до край. Мен лично както и него самият малко ни притесни един тон, който да го нарека условно е малко "противоречив", но може би не е чак толкова страшно. Това, че е като купешка за мен си е комплимент, както и, че е олдскуул. Вокалът, без съмнение, ни е ценен и е нещо, на което залагаме доста в нашите парчета. В скоро време се надявам още една нова песен да запишем, в която май ще преобладават по-модерни влияния като металкора , но пак примесено с нашите си глупости, Цитирай
aliximika Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Сексуално е, но щеше да е още по-яко ако беше на български! Цитирай
dickens Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Мен лично както и него самият малко ни притесни един тон, който да го нарека условно е малко "противоречив", но може би не е чак толкова страшно. Ако е този на 1:04 - да, не е този тона мен ако питаш Успех! Цитирай
Recommended Posts