sw1tched Отговорено Октомври 9, 2011 Автор Отговорено Октомври 9, 2011 Heafy - The Cure is a Shotgun spaghetti - Cold Fusion DYLGIQ - Roba ultramega - Troubles Lord Of Destruction - Lex Non Scripta За останалите не знам дали да казвам, ако идеята е да има такива конкурси и занапред и те отново да са анонимни. 1 Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 (Редактирано) Благодаря! Ами ако авторите са съгласни, нека "си признаят" п.п. Забравих да отбележа, аз съм автора на Sword & Many Lives... Редактирано Октомври 10, 2011 от edgecrusher Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Позволявам си да сложа линк тук към една тема в Търсят се музиканти. За Troubles на Ultramega ни трябват няколко мъже вокалисти ( 3ма ще е идеално), там съм написала каква е идеята. Имам горе долу представа кои от колегите, които познавам биха се справили добре в този стил (фънк/соул). Но тъй като не познавам всички вокалисти във форума се надявам тези, които мислят, че могат да се справят и искат да помогнат да ми пишат за повече информация. Благодарим ви! Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 15, 2011 Автор Отговорено Октомври 15, 2011 Lex Non Scripta е записана и вече работя по микса. Благодарности на Lord Of Destruction, че толкова добре се бе подготвил - записахме 2 ритъм китари, бас + бас соло за по-малко от час, което рядко се случва. 1 Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 Heafy, spaghetti, DYLGIQ, при вас нещо ново? Поемете инициативата Цитирай
spaghetti Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 Имам вокал и барабанист-ако е необходимо, но не знам колко време ще им отнеме за да се подготвят. Ще държа в течение Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 Барабаните ще са чрез midi. Вокала не е задължителен, но щом имаш чудесно. Баса и китарите, кога ще ги запишем? Ако имаш подходящ интерфейс и предпочиташ сам да ги запишеш също е ок. Цитирай
Recommended Posts