johniebgood Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 ...малко радост за нежното басистко ухо и око, в този мрачен ден... http://www.youtube.com/watch?v=NrQLxNG6ZgY http://www.youtube.com/watch?v=zogeqrBrAOA&feature=related Цитирай
musicman Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Аз това ДВД го имам от едно китарно списание Интересно е да се гледа. 1 Цитирай
johniebgood Отговорено Септември 21, 2011 Автор Отговорено Септември 21, 2011 Те май го предлагат безплатно, поне така пише в тубата под видеото. Цитирай
musicman Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Е безплатно де, бонус е към списанието. 1 Цитирай
johniebgood Отговорено Септември 21, 2011 Автор Отговорено Септември 21, 2011 Ясно, аз казвам, че може да се поръча на имейл, под видеото в тубата, безплатно, заедно с постер... Цитирай
KAE Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Ееее, за къде сме без джуджето Фретлеско? Тъкмо си помислих, че тоя път не са го поканили, ама - не. Цитирай
armario Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Нали и той / Стив Бейли /, има сигнъчър фретлес Уоруик, как няма да е там? Цитирай
bgmttt Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Те май го предлагат безплатно.... Това е рекламно клипче, оставаше и пари да искат....... Цитирай
serengeti Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 (Редактирано) Току що се връщам от магазина на Мюзик дивижън,откъдето си закупих калъф за баса и един колан,и бях приятно зарадван освен с перфектно приятно отношение и с подарък въпросното DVD-Fuss on the Buss,една чаша WARWICK за да си пия сутрешното кафе и един плакат на цялата "пасмина изродски басисти",който си окачвам сега на стената.И познайте какво-ИМА ЗА ВСЕКИ БЕЗПЛАТНО DVD.Благодаря за страхотните подаръци-супер сте!!! Редактирано Септември 23, 2011 от serengeti Цитирай
Recommended Posts