Jump to content
Българският форум за музиканти

Whitesnake - Is This Love....


YNGWIE308

Recommended Posts

Вижда се добре, че Ингви може да свири и Уайтснейк неразличимо от оригинала. Колегата според мен оказва влияние на китаристите в две основни направлания, а именно:

Нахъсване от рода "Гледай го тоя как свири, а аз си мислех,че съм добър-дай да поработя повече"

Или-"Гледай го тоя как свири, а аз си мислех,че съм добър.Точка.Няма да стана чак толкова добър.Дано не стане известен.Вече ми е неприятен, а мога и да го намразя.А иначе съм роден за звезда.Егати."

 

...и поради тези две направления няма много колегиални коментари. Комплексарщина,уважаеми..комплексарщина и толкоз. Некадърно отношение един вид. А иначе колекционери,колекционерчета на кубик. Овации,"винтидж"оборудване,прически,ланци,мадами.

Малко хора са наясно,предполагам,че "винтидж,vintage" е термин за реколта. И затова сезоните и реколтите се менят,ама има една реколта с кръчмарски манталитет дето само на оцет го докарва,нито етика, нито музика,нито ценности . Вкисната им е цялата артистична изява.

 

И затова, млади таланти като Ингви 308 заслужават не само кометар и добра дума, но и много голямо и искрено уважение, че свири така момчето и споделя опит. Лично бих го почерпил една бира от класните,защото хора като него правят този форум по-богат и по-съдържателен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога ми е странно, как такива дълбокомислени теории намират пътя си извън писанията относно световната конспирация, отделно че "момчето" не е съвсем момче.

Припомням си, че навремето упражнявайки диалектика и логика стигнахме до съвсем логичния извод как ако черна котка ти пресече път това оказва безспорно, макар и не емпирично проверено влияние върху световната икономика в неподозирани мащаби.

 

По просто казано - не намирам за задължително всички да харесват Whitesnake - и е възможно просто да не са го прослушали.

 

Иначе изпълнението е чудесно, но и аз попаднах съвсем случайно на него при това в Soundcloud.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, YNGWIE308

май само си махнал (по някакъв потаен начин) вокалите на Ковърдейл. Ако не таз коспирация, значи остава да си го изсвирил и направил с помощта на Гявола. :secret::huh::dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

YNGWIE308 адмирации за избора на кавър и за изпълнението! :bravo: Не ме бива в словоизлиянията, хубавото си е хубаво! hi.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви! hologram -използвам Backing Track който е без китари и вокал,тоест Гявола няма пръст в това. :D между другото мисля че на този шедьовър не може да се направи друг прочит ,всичко е казано и изсвирено зашеметяващо.....Поздрави... :cheers2: :cheers2: :cheers2:

 

@SCHINDLER

не съм толкова умен като теб ,но бира ще се пие....... :cheers2: :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефи :music::bravo:

То наистина ще вземем да развием сериозни комплекси , спри се малко :lol:

(Това в рамките на шегата , разбира се :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Трудно може да се направи кавър на нещто толкова неповторимо,мисля че дори е невъзможно,иначе мерси за коментарите........ :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.