Георги Тотев Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 (Редактирано) Добрютрю, драги ми коУеги, та въпроса ми е следният : Търся лютиер изработващ цитри (за предпочитане в София). Не е за мене, а за едно момче с тежко заболяване, което много иска да свири на китара, но за съжаление ръцете не му го позволяват! Та сме се спрели на този хубав инструмент, но за съжаление трудно се намират читави втора ръка и решихме да го зарадваме с такъв изработен специално за него. Казах за предпочитане от София, за да не се пътува много, да може момчето да се види с майстора и да си обсъдят нещата очи в очи, но принципно не е проблем и да е нейде из страната! (ще ме извините, ако съм изпуснал обсъждане на такава тема, но не намерих) Поздрави! Герги Редактирано Септември 12, 2011 от Георги Тотев 1 Цитирай
the pick Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 (Редактирано) Мисля че колегата Aureliano може да ти помогне. Редактирано Септември 13, 2011 от the pick Цитирай
TLC1 Отговорено Октомври 6, 2011 Отговорено Октомври 6, 2011 Мисля, че колегата Христо Георгиев от София ще Ви бъде от полза в случая, свържете се с него. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 6, 2011 Автор Отговорено Октомври 6, 2011 Здравейте! Извинявам се, че не писах, ама съвсем изключих ! Намерихме цитра за момчето. Благодаря Ви за отговорите! Нека темата остане отворена, може и други да си търсят такъв инструмент! Поздрави! Герги П.П. За пръв път го пипнах преди седмица и наистина е доста интересен инструмент. Цитирай
Лими Отговорено Октомври 6, 2011 Отговорено Октомври 6, 2011 (Редактирано) И аз имам цитра, и си виси на стената от 20 и кусур години неизползвана! Много е красива! Успех за момчето! Редактирано Октомври 6, 2011 от Лими Цитирай
programista Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 искам и аз !! къде се продават /правят? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Ноември 1, 2011 Автор Отговорено Ноември 1, 2011 Ми ние я намерихме в един антиквариат. Единствена бройка беше. Запазен корпус, само ключове и струни за смяна, ама като за начало си е екстра! Поздрави! Герги П.П. Питай aureliano, може да сколаса някоя, ама личната поща тук му е препълнена и не успях да се свържа с него. Друг за който се сещам е Диката, ама не съм сигурен дали се занимава и цитри! Цитирай
hakunamatata Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 Здравейте, Аз също се интересувам, къде се продават /правят цитри и на каква цена вървят ориентировъчно? Благодаря. Цитирай
Лими Отговорено Ноември 30, 2011 Отговорено Ноември 30, 2011 Аз имам цитра за продаване. Виж тази моя тема http://forum.muzikant.org/topic/113328-oeeodha-ioceia-io-aaedh-iaaeciiecaaia/ Цитирай
g_vayov Отговорено Ноември 30, 2011 Отговорено Ноември 30, 2011 Мернах една в магазин на ул. Симеон, София. От бул. Христо Ботев в посока Опълченска, един от първите магазини по левия тротоар. Цитирай
Recommended Posts