Jump to content
Българският форум за музиканти

Гласувайте за най-добрите солови проекти [1]


sw1tched

  

22 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Една леека поправка, могат да гласуват само хора, които са в група members. В тази група се влиза след 50 поста във форума или ако сте се регистрирали преди март тази година.

От март всички новопритети потребители са в група newbies и след като напишат 50 поста, които не са в коша - автоматично преминават в група members. Така, че който иска да се регистрира само за да гласува - да се откаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смятам, че е по правилно да се гласува само за две песни - в "категорийте" :) A-O и P-V, защото гласуването за повече от две песни изкривява вотът на "избирателите" - ако един е гласувал само за една, а друг за 5 песни - не е едно и също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма "категории", просто има ограничение до 15 отговора за анкети, а песните са 18. Що се отнася до гласуването за повече песни - не виждам проблем един да гласува за една, а друг за 5. Ако някой много иска конкретна песен да спечели нека се ограничи до един избор. Ако пък смята, че повече от една песни заслужават да спечелят (което е и моето мнение) - да гласува за няколко. Ако ви харесват 10 песни но 3 са ви фаворити, сами преценете дали да гласувате за всички, които ви харесват или да дадете повече шанс на няколкото любими като гласувате само за тях.

 

PS. Получих поправка за името на една от песните: Ohliuv трябва да е Ohliuv po strymnoto, затова има разминаване между анкетата и името на файла, но това не е от огромно значение. В анкетата съм ползвал имената на файловете, които съм получил, така че ако има и други разминавания ще ги уточним след гласуването, за да не стават обърквания с гласовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две песни липсваха в анкетата и rar-а. Извинявам се за пропуска. Добавих ги в новия rar, както и в анкетата. Ако вече сте изтеглили стария rar можете да изтеглите само отделните песни

http://dl.dropbox.com/u/1891957/Konkurs/Immensity.mp3

http://dl.dropbox.com/u/1891957/Konkurs/The%20Departure.mp3

В случай, че вече сте гласували, а смятате че песните заслужават още един глас пишете в темата, ще зачета и вашия глас накрая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми дава да гласувам :icon_shithappens:

 

[#10355] Нужно е да гласуваш за всеки въпрос в анкетата.

 

това ми изписва!

 

Много не разбрах какъв е този конкурс ,но по мое скромно мнение повече от половината са нещо ...неоценимо! :slap: Имаше някакви вокали тук там на някои 'парчета', останалото са инструментали!Това ли е идеята? :girl_witch:

 

 

Иначе ми допадна Lex Non Scripta/вариация на нещо познато ,може би/... :bravo:

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Явно трябва и от двете групи по 10 песни да избереш поне едно. За съжаление не се сещам друг начин да заобиколим ограничението от 15 отговора на въпрос в анкета, освен да са отделни теми, но вече направих тази. Ако пожелаете мога да изтрия тази и да пусна две отделни по 10.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като получих още едно ЛС с липсваща песен, която се оказа в spam папката става ясно, че трябва лека реорганизация и втори опит.

 

Очаквайте две отделни теми с по десетина песни. Ще трябва да гласувате и в двете (освен ако харесвате само песен от една от темите.

 

Надявам се да проявите разбиране. :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей, има доста силни неща :) освен като идеи, някои от парчетата и така имат страшен саунд - интересно какво според авторите, както и според sw1tched, ще подобри записът в студио :)

 

техническо предложение:

песните (неархивирани) да се направят на торент, който да се пусне в темата. така, след като няколко човека ги изтеглят (и продължат да ги сийдват), файловете ще могат да се теглят значително по-бързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.