ivivdim Публикувано Септември 8, 2011 Share Публикувано Септември 8, 2011 Ако някой има личен опит с тези процесори (Zoom G2.1Nu, Boss ME-25), нека сподели кой му е допаднал повече, а ако в този ценови клас има някакви добри алтернативи, ще се радвам да чуя мненията ви. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rammkopf Отговорено Септември 9, 2011 Share Отговорено Септември 9, 2011 Пробвай с Digitech, примерно. Също и Behringer V-Amp 2 или 3 (няма огромна разлика между двата). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 Пробвай с Digitech, примерно. Също и Behringer V-Amp 2 или 3 (няма огромна разлика между двата). Да - като разцъквах в нет-а (включително тук във форума) срещнах и тях, проблемът е, че силно се съмнявам, че на място в магазина ще имам възможност да преценя, кой е по-добрия вариант. Тези машинки имат доста опции, а отделно от това едва ли ще ги намеря на едно място, за да им организирам "директни елиминации". Знам, че няма да е фатална грешка, който и от тях да избера, а и в крайна сметка става въпрос за домашно свирене, така че все ще реша нещо, но би ми била полезна информация от човек, който ги е ползвал и е видял някакви реални предимства/недостатъци, различни от описаното в техническата документация, която всеки може да прочете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Септември 9, 2011 Share Отговорено Септември 9, 2011 Някой във форума продаваше дигитек GNX2 за 200 кинта някъде ако не се лъжа, което е супер оферта. Замисли се и за това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 @Rammkopf Мярнах го - за 250лв. Имаш ли наблюдения добра ли е тази машинка - вече имат по-нови модели и аз се заглеждах по PR-355? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 9, 2011 Share Отговорено Септември 9, 2011 Тия дни си играя с Vox Tonelab ST. Изключително приятна играчка и ужасно удобен за управление и настройка! Ефектите му са малко ялови, но АМР и каб симулациите са доста добри. Има достатъчно възможности за включване към какво да е и звучи добре навсякъде. Аз съм отявлен проц-хейтър и рядко издържам да ръчкам по някой над 10-15 мин., но снощи свирих 3 часа с тоя. Скоро ще напиша ревю. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 През нет-а ли е купен или от магазин и колко струва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 9, 2011 Share Отговорено Септември 9, 2011 Купен е втора ръка, но вносител на Vox са MCI, можеш да идеш да пробваш там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Септември 9, 2011 Автор Share Отговорено Септември 9, 2011 Проверих - имат го в Интернет магазина си - 369лв. Ще прочета малко повече, че честно казано нищо не съм чувал до сега за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
filip.guitar Отговорено Септември 10, 2011 Share Отговорено Септември 10, 2011 Digitech RP 355 е един много добър избор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Септември 10, 2011 Share Отговорено Септември 10, 2011 Вокса съм го разтривал и аз ,определено има по-натурален звук от Зума/изключвам ламповия/! Но втория има повече възможности! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 21, 2011 Share Отговорено Октомври 21, 2011 Ето ревюто, за което споменах по-горе, надявам се да ви е интересно. Линк 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
n1k0 Отговорено Октомври 21, 2011 Share Отговорено Октомври 21, 2011 (Редактирано) +1 за Vox-a. Имам такъв от около година и обажда доста благо Иначе от твоите предложения, аз бих заложил на Boss-а - незнам дали заради марката, или защото съм имал от старите Zoom-ове преди, ама ми се струва, че ще звучи по-добре... пък в Динакорд ги има и двата - сравняв->преценяв Едит: Сега видях, че темата е от месец и половина, а само ревюто е от днес... :shithappens: Редактирано Октомври 21, 2011 от n1k0 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Karavadjo Отговорено Октомври 22, 2011 Share Отговорено Октомври 22, 2011 И аз съм за VOX ,но за друг модел - Tonelab SE. Имам такъв и има страшно много възможности. Повече и от лампов ZOOM. Един приятел продава, защото мина на кубе. Ако се интересуваш пиши Л.С. А ето и снимка на модела: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Ноември 4, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 4, 2011 Благодаря на всички включили се в темата. С малко закъснение искам да се похваля с новата си придобивка - Zoom G2.1Nu. Ако някой се интересува от това процесорче с удоволствие ще му дам информация, иначе ще се въздържа да правя по-обстойно ревю, защото не смятам, че имам необходимия опит с други ефекти/процесори с които да го сравня. Зумчето ми харесва като звук, дизайн, компактност и удобство на настройка, чудесен ъпгрейд на GFX-707-цата която ползвах от доста додини. Възможността за смъкване и импорт на настройки от нет-а е удобна опция, а компютърният интерфейс за настройка на процесора е много добре измислен и не се сещам какво още може да се иска от него. С две думи - доволен съм и сега само остава да намеря време за свирене :metalist: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts