рахата Публикувано Август 30, 2011 Публикувано Август 30, 2011 Статията (на английски) тук. Отговора на Gibson Guitar Corp. (отново на английски) тук. Цитирай
vane Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Любопитното е, че няма никакви повдигнати обвинения срещу Гибсън. Те казват, че имат всички сертификати за дървесината. Явно тормоза на властите има връзка с факта, че Гибсън е последната американска фирма за китари, която има все още заводи в САЩ.............. Цитирай
synchu Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Много други имат фабрики в САЩ, както и фабрики извън САЩ. В много чужди форуми дискусиите са от по няколко стотин поста - в крайна сметка всичко са само спекулации засега по темата и реално докато правителството или Гибсън не излязат с нещо смислено като информация - към момента никой извън Гибсън и правителството не знае нищо и къде е истината. EDIT: Ето един добър анализ (на английски е): http://www.banjohangout.org/topic/214532 1 Цитирай
hologram Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Абе, вдига рейтинга поне. Кой знае собственика с кого се е изпокарал, дето е приятел с някой от данъчните в правителството. Става въпрос за пари, ма що ли слабо ме вълнува, даже хич. Цитирай
synchu Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Не се чувствай длъжен да пишеш по теми, които не те вълнуват. 2 Цитирай
valitchy Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Това е скандално, Gibson е американска икона, странно решение да местят производството в Мадагаскар. Още по случая: Feds Told Us to Leave U.S. Цитирай
рахата Отговорено Август 6, 2012 Автор Отговорено Август 6, 2012 (Редактирано) Продължението на темата: http://www.bizjournals.com/nashville/news/2012/08/06/gibson-guitar-settles-over-lacey-act.html Редактирано Август 6, 2012 от рахата Цитирай
pepo_999 Отговорено Септември 14, 2012 Отговорено Септември 14, 2012 да им имам проблемите на тия ей Цитирай
Лими Отговорено Септември 15, 2012 Отговорено Септември 15, 2012 (Редактирано) И аз "имам проблеми" с ФеБералните, ама не "раздувам" по форуми! Редактирано Септември 15, 2012 от Лими Цитирай
Recommended Posts