NoSoul Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 ОК де, тва ясно. Все пак като си вземеш кажи колко струва, откаде и каква работа ти върши .
вибрация Отговорено Май 12, 2006 Автор Отговорено Май 12, 2006 Ами вече написах писмо на ТАМА... казах им за идеята и какво може да се прави. Днес го пуснах... до Япония сигурно поне 2 седмици ще пътува, а вътре в Япония поне ден-два... Ще чакам да видя какво са отговорили!
vihro Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Е добре де,дай снимки да го видим!!!!!!!!!! Такова нещо мисля,4е не се произвежда.Ако говориш за стандартен жилен фус-Wire remote hi-hat,това е съвсем друга работа и принципа му на действие е абсолютно същия като на стандартния.Оба4е с противоположно задвижване,за такъв за какъвто говореше-е такова нещо не съм виждал да се произвежда от която и да е от най-известните марки и ще ми е много любопитно,ако все пак съществува такова нещо,механиката му най-ве4е Така 4е,давай снимките или линк къде можем да го видим
NoSoul Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Ако наистина не е измисляно що не го патентоваш Най много да спечелиш някое левче
vihro Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Майтапа настрана-4ертежите са готови Е така,за спорта Само не знам колко ще е smooth-малко ме съмнява с тази зъб4ата предавка.Но предполагам колегата говори за кабелен фус.Едва ли съществува такъв,какъвто си го представям
aladin Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Ами вече написах писмо на ТАМА... казах им за идеята и какво може да се прави. Днес го пуснах... до Япония сигурно поне 2 седмици ще пътува, а вътре в Япония поне ден-два... Ще чакам да видя какво са отговорили! относно термините в музиката за или против всеки може да направи грешка или да незнае как да обясни дадено нещо, лошото е когато знае как е и продължава да си опорства. нали знаеш в музиката по музикантски,в медецината по медецински,в готварството по готварски. !? ама в музиката по готварски .....малко не зву4и сериозно хаха а защо на ТАМА неможели на АМАТИ-по на близко са относно термините в музиката за или против всеки може да направи грешка или да незнае как да обясни дадено нещо, лошото е когато знае как е и продължава да си опорства. нали знаеш в музиката по музикантски,в медецината по медецински,в готварството по готварски. !? ама в музиката по готварски .....малко не зву4и сериозно
adXok Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Нещо някои тука май се проявиха като завистници за идеята на човека... Оставете го, той знае какво прави. А тва за зъбчати предавки е глупост. Естествено, че е най добре с лостче. Гравитацията сама ше си свършва работата по затварянето. Иначе и аз си мисля, че имаше жилен фус, който е обърнат. Или поне долният му чинел падаше надолу или нещо такова. Вибрация, не обръщай внимание на завистници, а си продължавай. И аз се заинтересувах от твоето хрумване и изобретение!
vihro Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 ............А тва за зъбчати предавки е глупост.Естествено, че е най добре с лостче. Гравитацията сама ше си свършва работата по затварянето.............
adXok Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Лостче бе... Архимед... прътче, опорна точка и вдигаме Земята. вибро, напред братко... нема се притесняваш. Знаем се от малки!
adXok Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Бонзо,гледал съм те как свириш... добър си, спор няма. Но това не е мързел за фусващия крак. Просто да имам такъв фус в сета си, ще е страхотно. Разбира се трядиционния си е на линия. Общо взето в главата ми се върти сет с около 4 фуса май... и три каси горе долу и гонг отзад зад мен задължително, като при Пинк Флойд и Куийн... и други! Джангър да става бе мама му стара! Колкото повече неща има по сета,толкова по-малка е вероятността да не улучиш нищо като свириш със затворени очи. Това е сигурно точно така, но само ако има възможно по-малко неща по сета... нали. Иначе вероятностите и прогнозите по тях са верни само ако се разглеждат в безкрайна граница на променливите... иначе си е чиста проба стъкмистика. Ихааа, фуса кърти яко!!!
vihro Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Лостче бе... Архимед... прътче, опорна точка и вдигаме Земята. вибро, напред братко... нема се притесняваш. Знаем се от малки! Айде пак про4ети темата и идеята на мом4ето и си помисли п.п.Няма да е зле да се понау4иш да пишеш на кирилица,поне имената на хората
adXok Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Бонзата е прав... написал е едно НЕ, което не съм видял. Но така или иначе съм се застраховал с Това сигурно е точно така... Имената са на кирилица, латиница и йероглифица, клинописица, руница, възлица и подобни азбуки... Лостът е голямо откритие ша знайш!
vihro Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Имената са на кирилица, латиница и йероглифица, клинописица, руница, възлица и подобни азбуки... Лостът е голямо откритие ша знайш! Сладур
The Crow Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Само се успокойте :read: :stop: .Да не затварям темата!!!
Recommended Posts