zigi Публикувано Май 8, 2006 Публикувано Май 8, 2006 значи ето ви линк тук ЦЪК по слух я олучих г/д но не знам на кой е и как се казва 1 каза че била на Лени Кравиц. Ако може да ми кажете не съм я изсвирил перфектно но толкова съм я улучил Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 нещо не се сещам :think: и темате май не е за тук Цитирай
Toshirando Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Rainbow-the man on the silver mountain... ама без малко Цитирай
stratocaster Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 що не вземеш малко да поровиш ами задръстваш пейзажа с малоумни теми? Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Rainbow-the man on the silver mountain... ама без малко май вярно е слушал нея когато го е свирил туй Цитирай
KingdomX Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 що не вземеш малко да поровиш ами задръстваш пейзажа с малоумни теми? аиде пак се почна.... Цитирай
zigi Отговорено Май 8, 2006 Автор Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) ми не всъщност тази песен на рейнбол мн прилича но не е. Тази която свиря е с клийн електрик китари и се пее нещо There is supersticious... не помня нататак и се повтаря почти целия мотив с китарата в песента и май е на лени кравиц но не знам. Редактирано Май 8, 2006 от zigi Цитирай
DILETANT Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Да не би да е Superstition на Стиви Уондър?!?! Цитирай
Recommended Posts