soggy.limp.biscuit Публикувано Август 17, 2011 Публикувано Август 17, 2011 http://craftereurope.com/grid900000031 От доста време им се оглеждам на тези китарки, но търся мнения за самата марка и инструментите от някой по-запознат от мен. Дала съм и сайта... На някой ако му се занимава, да погледне за какво става дума... Интересуват ме акустични/полуакустични китари от 350 евро нагоре. Материалите им са хубави, поне ако се вярва на това, което пише. Чакам мнения, благодаря. 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Август 17, 2011 Отговорено Август 17, 2011 В този раздел бихме очаквали някоя тема за Gibson Hummingbird например. Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Август 17, 2011 Автор Отговорено Август 17, 2011 В този раздел, в онзи раздел... Какво значение има, след като и в двата раздела не получавам отговор? Да му се не види, не може никой да не е чувал за тях. А за Гибсън нямам пари, ш'а ма извиняяти 3 Цитирай
Fats Отговорено Август 18, 2011 Отговорено Август 18, 2011 Може ли да обясниш защо се насочваш към тези китари. Както разбирам засега впечатленията ти са само от картинките и клипчета към някои от моделите. 1 Цитирай
synchu Отговорено Август 18, 2011 Отговорено Август 18, 2011 Две неща: 1. Повече внимание в кой раздел пускаме темите, моля. Има значение. 2. Аз пък искам мнение за Stehr китари? Имам силни подозрения, че никой дори не е и чувал за тях. Това че съм чувал за Crafter не означава, че съм свирил на такава китара и мога да имам мнение - това не е ненормално, така че повече търпение, моля. И да не се намери някой, който да постне мнение, има достатъчно други марки китари със сходни качества в българските магазини. Успех. 1 Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Август 19, 2011 Автор Отговорено Август 19, 2011 (Редактирано) Може ли да обясниш защо се насочваш към тези китари. Както разбирам засега впечатленията ти са само от картинките и клипчета към някои от моделите. Някой изобщо погледнал ли е в сайта? Там всичко си пише.Ориентирала съм се към Крафтър, защото за цената на индонезийските и китайските фендери, които се предлагат масово в магазините, мога да взема Крафтър made in USA от солидна дървесина на top-a, а не от ламинат Със същите характеристики Фендер сигурно ще струва 8 000 000 марки и надали ще се предлага изобщо Затова търся мнения... струват ли си! Редактирано Август 19, 2011 от soggy.limp.biscuit Цитирай
kolio_k Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 Може и да бъркам (не съм се интересувал особено), но съответните китари са корейски и не знам да имат модели правени в Щатите, провери ако държиш на това. Иначе съм свирил няколко пъти на Крафтър в магазини, общо взето бяха приятни инструменти на достъпна цена 2 Цитирай
Fats Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 Може ли да обясниш защо се насочваш към тези китари. Както разбирам засега впечатленията ти са само от картинките и клипчета към някои от моделите. Някой изобщо погледнал ли е в сайта? Там всичко си пише.Ориентирала съм се към Крафтър, защото за цената на индонезийските и китайските фендери, които се предлагат масово в магазините, мога да взема Крафтър made in USA от солидна дървесина на top-a, а не от ламинат Със същите характеристики Фендер сигурно ще струва 8 000 000 марки и надали ще се предлага изобщо Затова търся мнения... струват ли си! Тъй като се държиш неприлично не заслужаваш отговор, но хайде, днес съм добър. Това, че си готова да похарчиш доста пари защото ти е харесала някаква картинка издава пълното ти невежество в тази област. Признак на велика наивност е желанието да платиш за инструмент, който не можеш да пробваш на място. Има далеч по лесен вариант и то с магазин в България. Намира се в Казанлък и е собственост на един немец, който от известно време живее у нас. Ето ти контакт за връзка Herbert Retterath <valvesound@yahoo.de> Направи контакт с него, сигурен съм, че ще получиш всестранна информация по въпроса. Самият той предлага доста акустични китари, някои от висок клас на съвсем прилични цени. Една разходка до Казанлък носи доста по-малко рискове от изписването на китара от Щатите "на сляпо". Имал съм проблем преди време с подобна транзакция. Повярвай, разочарованието и обидата са много големи. А можеш за се оплачеш само на леля си... Потърси в раздел "продава" негова обява с ник valvesound, има доста интересни неща. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 (Редактирано) Целта на това ми писание е малко да се усетите, че тук е форум за музиканти, а не за продавач-консултанти. За тази цел във всеки един магазин си има персонал, който е нает да ви обърне внимание, което все още е безплатно. Тук всеки има своето мнение и това не е в помощ за вас, защото с гледане, кучето касапин да е станало! Вместо да губите и вашето и нашето време с тотално ненужни теми за този форум, моля, станете от компютъра си, отидете до най-близкия музикален магазин и си купете първата китара за начинаещ, която харесате като цвят, форма и звук, защото за тези пари тя просто няма как да е НАЙ! Из темата КЪМ НАЧИНАЕЩИТЕ КИТАРИСТИ Редактирано Август 19, 2011 от Георги Тотев 1 Цитирай
badValue Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 има Крафтър в musicworld Crafter Цитирай
Fats Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 Интересно, че на двете най-скъпи китари пише Корея като страна производител. А на по-евтините - нищо. Което е "гаранция", че са от Щатите... Цитирай
iliev.p Отговорено Август 19, 2011 Отговорено Август 19, 2011 Отиваш в магазина на "Динакорд"на Гара Искър и даже ще можеш да ги пробваш и получиш инфо.Успех! Цитирай
hendrixxx Отговорено Август 20, 2011 Отговорено Август 20, 2011 или си вземи такамин за 2но по малко пари Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Август 20, 2011 Автор Отговорено Август 20, 2011 Може ли да обясниш защо се насочваш към тези китари. Както разбирам засега впечатленията ти са само от картинките и клипчета към някои от моделите. Някой изобщо погледнал ли е в сайта? Там всичко си пише.Ориентирала съм се към Крафтър, защото за цената на индонезийските и китайските фендери, които се предлагат масово в магазините, мога да взема Крафтър made in USA от солидна дървесина на top-a, а не от ламинат Със същите характеристики Фендер сигурно ще струва 8 000 000 марки и надали ще се предлага изобщо Затова търся мнения... струват ли си! Тъй като се държиш неприлично не заслужаваш отговор, но хайде, днес съм добър. Това, че си готова да похарчиш доста пари защото ти е харесала някаква картинка издава пълното ти невежество в тази област. Признак на велика наивност е желанието да платиш за инструмент, който не можеш да пробваш на място. Има далеч по лесен вариант и то с магазин в България. Намира се в Казанлък и е собственост на един немец, който от известно време живее у нас. Ето ти контакт за връзка Herbert Retterath <valvesound@yahoo.de> Направи контакт с него, сигурен съм, че ще получиш всестранна информация по въпроса. Самият той предлага доста акустични китари, някои от висок клас на съвсем прилични цени. Една разходка до Казанлък носи доста по-малко рискове от изписването на китара от Щатите "на сляпо". Имал съм проблем преди време с подобна транзакция. Повярвай, разочарованието и обидата са много големи. А можеш за се оплачеш само на леля си... Потърси в раздел "продава" негова обява с ник valvesound, има доста интересни неща. Ей, ей, 'айде да не си лепиме етикетчета и да не си правиме характеристики от един пост кой какъв е без да се познаваме лично, става ли Напълно съм наясно с нещата, които ми казваш, наистина благодаря ти, че си си загубил времето да пишеш всичко това, не ми е от полза! Благодаря ти и за отделеното време за полемиките, които си ми написал, абсолютно безпочвени са Никъде не съм споменавала, че ще поръчвам по интернет... и аз обичам да пробвам инструмента, преди да го купя, да... линка си беше с чисто информативна цел ако някой иска да хвърли едно очо.. С пича от Канзас се познавам лично, много е точен... има страхотни неща в магазина, не ми е хрумвало, че може да дистрибутира и крафтъри - идейка, ще го питам лично... В мюзикуърлд няма точно този модел, който търся... koli_k, за първи път го чувам това, можеш ли да дадеш малко повече информация? Благодаря на всички за отговорите, най-вече на Fats :D Цитирай
kolio_k Отговорено Август 20, 2011 Отговорено Август 20, 2011 Да, разбира се http://www.crafterusa.com/home/aboutcrafter.asp Китарите явно наистина са корейски (по добрите модели поне, за по евтините не знам). Успехи с покупките Цитирай
Recommended Posts