balombi Публикувано Август 7, 2011 Публикувано Август 7, 2011 Здравейте! Подарявам един fuzz distortion ! Диста е самоделен и не е кой знае какво , но за домашно и непретенциозно свирене е екстра. Нека пишат хора , който не притежават собствен драйв и за момента не могат да си позволят такъв... Искам да попадне в рацете на човек , който наистина има нужда от него и ще го ползва.... Ето снимки: http://hristo9611.snimka.bg/other/dist.604394 Пак повтарям ефекта не е нищо особенно и ще е тъпо хора с собствени драйвове да го взимат само защото е подарък... Не мога да направя скрипт за джуркане на кандидатите за това първият печели...! Пишете в темата ! ю ППю Повече подробности утре, че сега ми се спи! 14
golfabitch Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 (Редактирано) Благородна постъпка. Браво! Редактирано Август 7, 2011 от golfabitch
zzchris Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 Пич търсих си един Digitech Screamin' Blues ,но никой не го продава видях във темата че си подаряваш ефекта, никога не съм свирил на фъз и ще съм много балгодарен ако го получа аз ! Поздрави: Кристиан
balombi Отговорено Август 7, 2011 Автор Отговорено Август 7, 2011 zzchris , извинявай , но самият факт , че си си търсил драйв означава , че имаш средства за такъв... Съжелявам , но не мисля , че ти си човека ! 1
golfabitch Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 Понеже един приятел се опита да се запише,но има проблеми с потвърждаването на регистрацията му от няколко дни ще го запиша аз.Свири от няколко месеца на ел.китара през компютъра,защото няма финансови възможности за кубе и ефект.Ще се радвам ако ефектът попадне при него. 1
L.K. Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 Ъъ, а къде ще включи ефекта? Пак ли в компютъра? Несериозно е. Търси му усилвател, а ефект - като му дойде времето.
balombi Отговорено Август 8, 2011 Автор Отговорено Август 8, 2011 golfabitch и zzchris съжелявам , не сте вие хората за този ефект... Знам , че написах "първият печели" , но не очаквах , че ще има и хора като вас... Обръщам се към тези , който имат средства и собствени педалчета... Хора , как може да сте толкова алчни , диста не е кой знае какво и едва ли ще ви впечетли и зарадва с нещо... Нека го получи човек , на който наистина му е нужен и ще му се радва... 1
golfabitch Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 Какво ми е алчното?Опитвам се да помогна на момчето,има мерак да свири. L.K Да с компютъра.Като ен есериозно дай му ти пари за усилвател.... 1
balombi Отговорено Август 8, 2011 Автор Отговорено Август 8, 2011 Да не стане така че като ти го дам да го пробваш и да го захвърлиш някъде.... Искам да се чуя с тоя твоя прятел дай ми негов телефон или скайп на ЛС , за да видим за какво става въпрос... 1
Mairomaster Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 L.K Да с компютъра.Като ен есериозно дай му ти пари за усилвател.... Колегата може би имаше предвид, че като свириш с дисторшън през компютъра, демек при липса на китарен говорител или спийкър симулатор, резултата е доста ужасен и от драйва няма особен смисъл. 3
L.K. Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 golfabitch, през последните десетина дни съм подарил 2 китарни усилвателя и една китара на хора, които имат потенциал да станат музиканти. Ако твоят човек има потенциал все ще го забележи някой и ще му помогне с едно или друго. 3
balombi Отговорено Август 8, 2011 Автор Отговорено Август 8, 2011 Диста още се подарява пишете ми смело ! 1
cec_ko Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 @balombi не се нареждам за ефекта (най-малкото ще трябва да му купувам кабел после , а това ще значи да съкратя дневния прием на бира ) , но си спомням да съм виждал поне още една тема , в която почти подаряваш самоделен ефект , та се зачудих дали лесно се правят ? т.е. нямам супер големи познания по електроника , но все чаткам нещо и ще ми бъде интересно да си спретна такова някога. 1
Hillbilly Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 бе,дай го на некой приятел наоколо да се учи,навремето също прохождахме с правени ефекти в сапунерки ръчнати във Вермона усилвател..
Recommended Posts