Child^in^Time Публикувано Май 5, 2006 Публикувано Май 5, 2006 Искам да попитам за модели на Jackson, който да са в граници до 400лв горе долу и разбира се да са качествени модели( т.е. възможността да е кофти изработка да е малка) и ме интересуват не цените по нашите магазини, а заводските. също може и такава информация за ESP. п.п. ако има стари такива теми моля дайте линк, защото нищо конкретно не можах да открия. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Еми щом не става въпрос за нашите магазини, имаш цял Интернет на разположение да си гледаш модели и цени в он-лайн магазини по цял свят. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 имах и впредвид някакви модели като насоки, защото нз кое си заслужава и кое не. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) Какво имаш предвид под "заводски цени"? Доколкото знам, производителите не продават директно, а имат дилъри. http://www.jacksonguitars.com/resources/Ja..._Winter2006.pdf http://www.jacksonguitars.com/resources/dealerfinder/ Редактирано Май 5, 2006 от TerminalFrost Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 e точно от такъв дилър точа лиги да взема нещо ... а понеже в момента нямам връзка с него ми се ще да си набележа нещо и направо да му кажа. Цитирай
Bobolin Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 До тази ценова граница (400 лв.) която си посочил е илюзия да си вземеш добър модел на Jackson или ESP. Поне за мен качествен значи примерно ТОЗИ JACKSON или пък да кажем M-II моделите (съвсем субективни примери давам на базата на моите предпочитания) от Standard серията на EMG. Както забелязваш и в двата случая се въртим около $2000 и нагоре цени. За 400 лв. можеш да си вземеш нещо от най-ниският ценови клас, но дори и той ми се струва че и при двете фирми започва от над 400 бг лв. за нов инструмент. Моят съвет - поспести поне още толкова - инвестицията ще си заслужава! Цитирай
Sad But True Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) За Jackson в България,май няма модел под 500 лева(за нов иде реч).Даже тези дето ги има в технополис са около 600,но между нас казано съжалявам хора ,който имат китара купена от там,баси старата ми кремона беше по-добра. а иначе TerminalFrost ти е показал много парвилно къде да гледаш. Редактирано Май 5, 2006 от Sad But True Цитирай
LOE Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) 550 лв са най ефтините тук за заводски цени трябва първо да стане ДИЛЪР за под 400 лв може да си намерп китара в САЩ, обаче докато я докараш тук ще се оскъпи толкова, че по добре от тук да си я купиш... Редактирано Май 5, 2006 от LOE Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) благодаря за насоките. а по идеята за спестяването от една година се мъча да събера тия пари и сега ми е паднало, ако ем разбирате. когато имах 200 си виках ще изчакам още малко да си взема нещо по хубаво ама вече не ми се чака. та сега разбрах че ще е на ESP ot LTD - Ec ; Viper; Ex; MH серийте (за съжаление гледам тези който са най-долу че са най малко пари-финансите не са ми силна черта) та се колебая м/у тези варианти. кажете вие коя е най добра от четирите. п.п. моделите са EC-50, Viper-50, EX-50, MH-50 (да се знае за кое говорим) Редактирано Май 5, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) п.п. моделите са EC-50, Viper-50, EX-50, MH-50 (да се знае за кое говорим) а тези модели могат ли да се сравняват с Squier Fat Strat http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0310700564 Редактирано Май 5, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Overdrive Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) абе не знам дали могат, но аз като си вземах моя Squier пробвах и Jackson DS30 май беше, с флойд и 2 хъмбъкера за 500 и нагоре, но ми се видя изключително смотана изработка и беше неудобна китарата, на Скуерите е по-добра изработката! а пък двете китари които сравняваш са от различен клас - ЕСП и Джаксън са с флойд, който за тея пари по-добре да липсва, щото сигурно ще прави много проблеми, докато скуера е с винтидж стайл тремоло, което също разстройва яко китарата ако не е настроено добре или се използва прекалено много. за Скуиерите гледай да е от стандарт, а не от аффинити серията - стандарт са с 22 прагчета и доста по-качествени части и дървета. различават се най вече по това, че стандарта се води "стратокастер", а аффинити се води само "страт" Редактирано Май 5, 2006 от Overdrive Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 п.п. моделите са EC-50, Viper-50, EX-50, MH-50 (да се знае за кое говорим) а тези модели могат ли да се сравняват с Squier Fat Strat http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0310700564 Зависи къде са произведени май ... Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 еми аз си купих преди 8-9 месеца Jackson Js1 за 457 лв. Тва май е най-евтиния модел,има 2 хъмбъкера-стандартна форма и тремоло.На мен лично доста ми допада китарката и не бих я сменил в близките 2 години например.Е, с 1 як адптер на бридж'а ше кърти повече...Изработката е добра според мен...по-добра от на Скуайърите. Друг е въпроса че както беше казал преди време колегата СТРАТОКАСТЕР взеха да ги развалят тия китари,напоследък са по-некачествени..освен това май доста рядко се среща напоследък от тоя модел (китариста на Ласт Хоуп свири и той с такъв) Цитирай
Recommended Posts