Somebody Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 Има един отвратителен банер, рекламиращ някакви скапани стари и счупени инструменти. Та заради него не може да се "излезе" от сайта. Въпросът ми е - не може ли да се махне този банер или "изход" да се сложи на друго място, което да е достъпно, без да се взлиза в някакви скапани магазини! 1
tatkoogi Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 Проблема стои и пред мен, но смятам, че това не е по вина на администраторите или на самия банер! Проблема си е мой и твой - вероятно на самия "Windows" така, че банера си е наред. Освен това китарите и останалите неща предлагани там не са счупени и скапани, много са си добре даже! Давай го по-леко, влагай ентусиазъм в друга посока! Поздрави! 1
Somebody Отговорено Юли 31, 2011 Автор Отговорено Юли 31, 2011 Да, обаче заради този банер хората ще намразят и самия магазин. А може просто да се премести малко по-вляво и всички ще са доволни, нали. 1
Somebody Отговорено Юли 31, 2011 Автор Отговорено Юли 31, 2011 Разгадах как се излиза. Влизате в някоя тема и тогава банерите са други и "изход" може да бъде натиснат. Уфффф. 1
golfabitch Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 Н е проблемът във вас,при мен и още 1 приятел е така,
Lord Shredulous Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 Защо тази тема е в "Търсят се музиканти" ? 2
Somebody Отговорено Юли 31, 2011 Автор Отговорено Юли 31, 2011 Е, че къде другаде да е? Това е най-четената тема. И стига с тези хитрини с банерите! 1
prasoche Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 Аба пич хората също и китарите от този магазин са много готини!При това те си плащат за да са там!Ами ти,кое ти е хубавото да ревеш само,при това тук нее мястото да спамиш.Защо не се обърнеш към модераторите да видиш те какво мислят по въпроса? 2
Somebody Отговорено Август 2, 2011 Автор Отговорено Август 2, 2011 Те хората от магазина може и да чудесни, но банера сега е още по-надясно и "изход" съвсем на може да бъде натиснат. Правите им антиреклама по този начин - със селски хитрини, за които си мислите, че никой не се сеща. Ако оправите банера, мога и да се разходя до прехваления ви магазин. Ако ли не - ме губите като клиент. Предполагам и други ще са като мен. Няма да вися по 10 минути да щракам с мишката, само защото някой се е сетил за "един хитър трик"! 1
prasoche Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 (Редактирано) Аз не защитавам тези от магазина с въпросния Банер, но когато искам да излезна от форума натискам червения Х в най-горния десен ъгъл и съм излязъл.Къде минавате през този магазин, че не мога да разбера?А от ляво под логото на "Музикант.орг" има надпис форум ограден със зелено, от там влизам навсякъде в целия форум.С две изречения не преминавам през банера,а един път в седмицата влизам във въпросния магазин да видя дали има нещо ново.Еми това е Редактирано Август 2, 2011 от prasoche 1
Hillbilly Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Къв банер бе,с какво сте,аз съм с Опера и от бързо избиране влизам директно в "нови мнения" на форума и нямам никакви банери. Вярно,че си играх с една програмка,която чисти рекламите,но като влезна във вестник "Сега" банери всякакви. Обзалагам се,че повече разбирате от компютри,аз съм дърт - проблема е у вашия телевизор 1
Monni Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 (Редактирано) Кой знае к'ви зарази са пипнали тия щайги П.П. ... Редактирано Август 2, 2011 от Monni
разбойник Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Somebody, темата е за този раздел: http://forum.muzikant.org/index.php?/forum/4-idhaaaeeicaaiey/ Навикът да се виждат "селски хитрини" в подобни проблеми е притеснителен според мен, но ти явно се чувстваш добре Никой няма изгода от подобно разположение на банера - нито форума, нито рекламодателя. Вероятно става дума за някакъв бъг.
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Не става явно кой банер къде пречи, с кой браузър и ОС си. Сега взема да пробвам с всички браузъри и ОС-и ли? Можеш да пуснеш и снимка... И не разбрах какъв е тоя "изход", гасиш браузъра и си излязъл - кратко и просто. 2
Recommended Posts