Self-Sacrifice Публикувано Май 4, 2006 Публикувано Май 4, 2006 (Редактирано) Здравейте! Искам да ви попитам как точно е наи добре,имам предвид дали се свалят всичките и после се слагат новите или махаш една и веднага на нейното място слагаш новата,защото съм чувал че ако ги махнеш всичките се усуквал грифа ???Та вие как ги сменяте и как е най добре да се сменят Редактирано Май 4, 2006 от Self-Sacrifice Цитирай
KAE Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 (Редактирано) Сваляш и сменяш по една. Така препоръчват производителите. Редактирано Май 4, 2006 от Калата Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 А какво пречи да ги отпускаш всичките полека, равномерно (малко едната, после малко другата и после пак първата и т.н.) и да ги махнеш всичките и после пак полека и по същия начин да ги опънеш? Цитирай
Nikifena Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 аз винаги ги махам всички и после ги слагам пак всички. До сега не съм имал проблем с баса ми Ако питаш мен сменяй ги както ти е кеф Цитирай
Svet Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 аз съм ги сменял една по една и съм ги махал и всичките,когато съм си чистил грифа и не съм имал проблеми. по принцип в повечето пакети със струни си има упътване. споерд мен си ги сменяй както ти е удобно... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 И аз както ми скимне, но по-често една по една, защото така съм свикнал от Флойда на китарата. Не мисля, че ще се изкриви грифа! Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Няма никакво значение как ше се свалят грифа няма да се искриви за 2-3 минутки само по внимателно да става че аз от сваляне на струни как съм надраскал тялото Цитирай
Recommended Posts