bluelemon Отговорено Август 1, 2011 Отговорено Август 1, 2011 Преди седмица си получих виещия демон, обаче джуниър вариант. Малко е орязан от към опции, но аз така или иначе едва ли ще ги ползвам. Това което има му е достатъчно. Кутията е мега-здрава. Педала не е с потенциометър, а със сензорен датчик. Слагаш крака и тръгва, махаш и спира. Само дето не е трубайпас. Беше на промоция във USA на цена 60$. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Цената му е 260лв., ако трябва да съм точен. Днес го понастъпих, за да му чуя гласа и ми уви главата успешно! Извиних му се, че го настъпих и спря да вие! Цитирай
bluelemon Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 (Редактирано) Ето за това говоря http://www.musicians...r-effects-pedal Аз съм доволен от педалчето. Другия модел има честотни корекции и мини педалче за превключване между тях. Редактирано Август 3, 2011 от bluelemon Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 Е с тоя сензор как можеш да свириш с постоянно включен и фиксиран в една позиция педал? Том Морело примерно го ползва тоя трик... Цитирай
bluelemon Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 Ами просто си задържаш крака и свириш. Педала се изключва автоматично след като достигне крайно горно положение и не го задействаш повече. Има врътка за нагласяне на дилей тайм, колко да остава ефекта от уато след като си си махнал крака и волум пот. Туй то. Ни-повече ни по-малко. Цитирай
Recommended Posts