Spre4 Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 Попринцип сам Метал и наи голямото ми желание е да свиря метал но ако питате мен аз 6те сжиря сжи4ко просто искам да свиря в групата ми аз не определям много много какво да свирим просто наи ве4е искам да не е ФОЛК Цитирай
necrony Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 ами хеви метъл.. но мечтата ми е да се науча да свиря джаз.. Цитирай
Brujerizmo Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 у4а се-death\grind....но не по малко се кефя на jazz i funk-ariiki razni Цитирай
Egon Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Мойта мечта е да свиря нормален рок, метъл, хард и хеви демек,ч е свиря от години само етно и аман от неравноделности, тарамбуки и пр. Искам един хубав рок да забия с възможност за импровизация, насичане на ритъма, игра с времената и пр. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Защо не го направи като анкета въпроса/темата ? Цитирай
pe6kars Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Яко бас и две каси момчета и момичета, яко бас и две каси! Dave Lombardo rulzzz!!! Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Основно Горграйнд,Грайндкор и Детметъл. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 28, 2007 Автор Отговорено Септември 28, 2007 Радостно - метъл и джаз в една глава и един ум!!! Разчитаме на вас и на нас да станем нова вълна добри барабанисти с модерно мислене. Успех на всички!!! Цитирай
Lukas_84 Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 мен определено ме влече стила на Guns N' Roses and Pearl Jem, най-много на тях съм се раздавал по тупаните Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 ..........-=ДРЪМ ЕНД БЕЙС=-.......... гръм и бяс бум и тряс джас и прас Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Metal, Heavy Metal, Black Metal, Death Metal, Trash ,Progressive.... такива нещица Цитирай
thrash till death Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Колкото и да е млад, Дръм Мастер-а е мъдър... Е... Вече няма Дръм Мастер, но и Ел Ниньо си го бива! Нямам техника и мозък за джаз (това, че имам желание не се брои). Всъщност - имам елементарни възможности и ОГРОМНО желание. Опитвам се да свиря това, което ми харесва, което не означава, че това, което ми харесва, мога да го свиря. Опитвам се... И мисля, че това е живота... Важното е да пулсираш и да чувстваш... Да усещаш по време на свирене това, което нищо, никой, никоя и никъде не може да ти даде... Тогава си жив! Тогава си ти! Тогава е истината! А стиловете... Да ги оставим за критиците. Който не може да прави нещо, застава отстрани и започва да го тълкува... Тук всички сте ми братя, защото се опитваме да докоснеме съвършенството... Понеже съм абсолютен аматьор и тепърва се захващам с "блъскането" поздравявам Imperor с това негово изказване което е доста дълбоко и човешко и в крайна сметка точно това има значение в живота!Нека всеки прави това/свири/ както го разбира и му харесва,важното е да се чувства удовлетворен и доволен!Thrash Till Death Цитирай
Dez Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 аз свиря джаз... по-някога забивам фънк и прогресив метъл Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Джаз(със и без четки),фънк,суинг,фиужън,по-рядко вече и рок. П.П Дез свирел джаз и фънк,а на аватара е с тениска на Корн. Цитирай
Recommended Posts