a_panov Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 TC Electronic NDR-1 Nova Drive Distortion Pedal http://www.tcelectronic.com/novadrive.asp Мнения от свирене с него? Някой има ли го в София да го чуя? На цена е колкото: Boss ME-25 Zoom G2.1Nu Digitech RP255 Цитирай
musicman Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Това е аналогов драйв и дисторшън. Звука на овърдрайва мек, и доста добър според мен. Дистера не става за много агресивна музика (примерно Пантера), но е доста стегнат и върши работа за метъл, рок .... Иначе в сразнение с изброените от теб неща TC-то е в пъти по-добре. Номера е да имаш и хубва амп в който да го влкючиш. Този драйв е вграден и в NovaSystem на същата фирма. Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Малко съм офф ама.... да питам - аз навсякъде го намирам със 100 евро по-скъп от Boss ME-25, Zoom G2.1Nu, Digitech RP255 . Къде автора на темата го е видял на такава цена? Иначе, нямал съм досег с него, но на семпли звучи много добре. Цитирай
a_panov Отговорено Юли 8, 2011 Автор Отговорено Юли 8, 2011 Това е аналогов драйв и дисторшън. Звука на овърдрайва мек, и доста добър според мен. Дистера не става за много агресивна музика (примерно Пантера), но е доста стегнат и върши работа за метъл, рок .... Иначе в сразнение с изброените от теб неща TC-то е в пъти по-добре. Номера е да имаш и хубва амп в който да го влкючиш. Този драйв е вграден и в NovaSystem на същата фирма. Благодаря за мнението! Купувам от ebay.co.uk По цени се нареждат така ТиСи-то е най-скъпо ~160 костенурки Босс Диджитеч и Зум са най-евтини с цена от 120 костенурки Най е хубаво да го чуя! Цитирай
musicman Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 ^ Ама сравнението ти не е коректно. Сравнявай го с драйвове от същия клас. Примерно T-Rex Mudhoney II или нещо от другите им серии на T-Rex, Xotic BB Plus, Xotic AC Plus, Hughes & Kettner Tube Factor, или нещо такова. Цитирай
a_panov Отговорено Юли 8, 2011 Автор Отговорено Юли 8, 2011 ^ Ама сравнението ти не е коректно. Сравнявай го с драйвове от същия клас. Примерно T-Rex Mudhoney II или нещо от другите им серии на T-Rex, Xotic BB Plus, Xotic AC Plus, Hughes & Kettner Tube Factor, или нещо такова. Не питай старило, питай патило. Благодаря за мнението! Цитирай
Cutthroat Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Наскоро се сдобих с Нова Систем и драйва е супер. Дисторшъна е малко мек за вкуса ми, но драйва на мен лично много ми допадна. Цитирай
Recommended Posts