liquid_death Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=48904 Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Ето и няколко нови неща от мен: И едно къстъм с-ампче със сребърни букви: Скоро ще има и още няколко неща. Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Санс-ампчето радва А тези трите неща на първата снимка какво точно представляват? Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 ^ Благодаря. Лайн/левел селектор. копчето сменя 2 канала, всеки канал изпраща сигнала към 2 изхода и има потенциометър за ниво. Не знам дали ме разбра Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Звучи логично,но за да те разбера напълно ще трябва да се ограмотя (схванах идеята,просто това с каналите ме е бъркало винаги) Изглежда много добре всичко. Върл фен съм на Наудио, чакам времето,когато ще започне серийно производство и на хоръси,дилеи,тн. Тогава Бос сигурно ще влезат в рецесия Цитирай
Любен Илиев Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Здравейте, Много хубава тема, поздравявам ви за нея. Аз също правя ефекти, но от скоро. Продадох няколко досега, но все нямам време да се занимавам усилено. http://ilievelectronics.com/eatremolo.html Тук може да видите единия проект на Tremolo. Имам и още един - Sonic distortion, но още не е публикуван. Има и сампъли на сайта, признавам си не съм никак добър китарист, но и това не е голямата ми страст. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 ^ Позволих си да изкарам снимка на ефекта . Дизайна изглежда добре. Цитирай
Slide Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 ^ Много приятно и чисто звучи ефекта! С добро кривене и амплитуда! Поздравления! Цитирай
wulf Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Ами, по въпроса със схемите, в квартирата си имам едно кубе 15 ватово и исках някаква проста схема за овърдрайв (не ми се занимаваше да нодя да купувам елементи). И ето я: http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/easydrive.gif ПС.: Може на входа да се постави 22 или 47 КО потенциометър (в моя случай 47), който убива шума, когато китарата е намалена докрай. ...байпас режим или нещо от сорта, моля да ме поправите ако греша за това понятие Не е нищо особено, но за някоя-друга песничка на АС/ДС става дебилщина Ако някой се навие да отдели 10тина минути от времето си за да сглоби тази схема, моля дайте мнения, а до тогава :guitar: абе човек защо не си дал мерните единици на кондензаторите и волтажа и, а също така и мощността на съпротивленията(резисторите)???ако може на ЛС да ми пратиш пълната схема ? мерси предварително Цитирай
tednet Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 (Редактирано) Bender 0.5 watt усилвател Засега е само прототип Работи и на 9 волтова батерия. Има и switch за леко буустване (повече към крънч отива де) Редактирано Март 7, 2009 от tednet Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 STR8 - There's NO OTHER WAY! Наистина ли е ПОЛОВИН ват? Можеш ли някакси да пуснеш нещо семпъл или...? Стана ми интересно да го чуя? Цитирай
bratmito Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Защо не пробваш да сложиш на гърба му някакъв говорител.Мможе пък и да се събере,ако сложиш буксите странично.Иначе евала.Напомня ми на един мой ефекет Dr.Boogie.Известно време се подвизаваше в кутийска от STR8. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 (Редактирано) Bender 0.5 watt усилвател Засега е само прототип Работи и на 9 волтова батерия. Има и switch за леко буустване (повече към крънч отива де) Пробвахме го двамата, забавна джаджа. Включихме отпред, ей така - за експеримента - Firesound-а на Никифена, да видим, как ще реагира на такъв амп, и с едно Zak Wylde Wah - Wah, голям майтап беше. Но общо взето нямаше смисъл, просто така и така, като се набичи, се получава крънч, който е достатъчен, педалчето с драйва беше излишно... Редактирано Март 14, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
Recommended Posts