Metnick Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Помагаите кайете подробно как мога да си напражиа и ас за моята китарка ефекти моляяяяя трябжат ми ефекти ПОМОЩ схте откацха без ефекти Цитирай
Frosty Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Помагаите кайете подробно как мога да си напражиа и ас за моята китарка ефекти моляяяяя трябжат ми ефекти ПОМОЩ схте откацха без ефекти Ти знаеш ли къде се намираш бе?! Цитирай
bony Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Помагаите кайете подробно как мога да си напражиа и ас за моята китарка ефекти моляяяяя трябжат ми ефекти ПОМОЩ схте откацха без ефекти няма такъв коментар :hysterical: като се замисля трябва по често да се пускат такива че смеха е полезно нещо п.п. модератора може да ми изтрие поста Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 със ток - пуска се по стуните - колкото е повече напрежението толкова повече е "жицата" Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 ^ @ Overdrive Абе то смешно, смешно, ама като му гледам поста.... Не се маитапи така че може наистина да го пробва... Цитирай
Frosty Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 ^ @ Overdrive Абе то смешно, смешно, ама като му гледам поста.... Не се маитапи така че може наистина да го пробва... Лошо няма... Един полу-гений по-малко. Цитирай
Metnick Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Направих небезизвестния Smokey Amp. За тези които незнаят, това е мини усилвателче, 1 ват събрано в цигарена кутия Ще постна и снимки: Който иска - цената е 6 лева. I kak go napravi ak omoje obqsni Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 (Редактирано) човече тук се пише на КИРИЛИЦА да е** Редактирано Февруари 27, 2008 от Overdrive 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 То си пише Троян, ама кой да чете. Или може би не разбираш БГ азбуката? Цитирай
Бат' Стоян Warriora Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 абе, пичове! гледам какви яки работи сте натворили. евала! аз съм от скоро в тоя занаят. свира на електричка и сега съм решил да си правя ефекти. имам дисторшън вече. чудех се обаче как да направя overdrive и wah-wah. ако имате схеми - помагайте. Цитирай
Бат' Стоян Warriora Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 тъй като от дотук прочетеното разбрах, че трудно ще станат ефекти като реверберация и т.н., кажете все пак какво още мога да си направя сам. и ще помоля схемите, които пращате да са добре надписани не да се чуда кое какво е и с какви парамерти. мерси предварително. Цитирай
bratmito Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Освен дисторшън,овърдрайв, компресор,нойсгейт и усилвател до някъде всичко друго е по-добре да си го вземеш от магазина.Схеми в интернет бол. Цитирай
KingdomX Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 със ток - пуска се по стуните - колкото е повече напрежението толкова повече е "жицата" Така определено ще се появи DC ефекта Цитирай
Recommended Posts