Overdrive Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 във електроинвест са много здрави - може да са скъпи но нямат чупене - само такива ползвам Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 п.с. Във Викиват има "ракови" кутии - мисля че 30 лв. за бройка 50 лв са и егати шкафовете.Трябва ми нещо по-малко и компактно. Благодаря все пак. Туй Електроинвест къде се намира? Цитирай
RichieSambora Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Здравейте, вчера направих един порст дистър(Easy Drive). Като за начинаещ Ду-Ит-Йорселф-джия мисля, че е добре. Не ми се смейте на кутията тя е само веременна! Нямам семпли за съжаление Цитирай
chlen Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Кутията е трепач, за пръв път виждам такава Цитирай
ceco milanov Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Много си е оригинална кутията Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Картона е доста добро решение Цитирай
Efo Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Транзистора вътре случайно да е 2Т6551 ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 20, 2007 Автор Отговорено Октомври 20, 2007 Идеята на темата, както можете да прочетете в началото, е да се подпомагат хората, които наистина ПРАВЯТ ефекти, които искат да рекламират. Но темата не е за "вижте какво си направих". За случай като този си има тема фукня, както и цял подфорум за изработка и ремонт. Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 (Редактирано) Ако темата наистина е за реклама,то тя влиза в разрез със правилата на форуам и по-специално правило номер 7,което гласи: 7. Забранява се рекламата чрез постове във форума както и спама чрез лични съобщения.... Заглавието на темата е "Ефекти за китара, произвеждани от съфорумци" така,че не виждам нищо лошо в това който има желание да споредли какво е зделал вкъщи. Сам виждаш,че темата ФУКНЯ е за това кой какво си е купил,а не направил. Редактирано Октомври 20, 2007 от bratmito Цитирай
Efo Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Активен D.I. Box - входен импеданс: 100kR - изходен импеданс: 600R - небалансиран вход към балансиран изход - изолация на входната маса спрямо изходната (предотвратява Ground loop) - лесно преносим, със захранване от две 9v батерии (6F22) - базиран на операционни усилватели - конструиран с качествени електронни компоненти - лесен за употреба Цена: 55 лева Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 (Редактирано) Small Clone Chorus Представлява копие на EH Small Clone, със мод за плавно регулиране на дълбочината и мод за по-дълбок хорус, всички които са слушали Нирвана знаят за какво става въпрос - звука е по-различен от на популярните хоруси (подобни на) Босс - не е толкова стъклен, много по-топъл е и ефекта е повече в баса и средите, не във високите, което ще рече че много добре звучи и със бас. Захранва се с 9V батериика или адаптер. Има и тру байпас със светодиодна индикация Редактирано Ноември 14, 2007 от Overdrive Цитирай
DeadWing Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 За да подпомогнем производителите на ефекти за китара, предлагам да се направи тема(във раздела за изработка влизат по-малко хора, затова тук, в китара), която седи във "Важно", където ако някой прави ефекти, които продава, то да постне там снимки и семпли от творението си, и да спомене цена. Така ще е по-лесно за всички да направят сравнения, и да изберат това, което е точно за тях. Аз лично след около седмица ще добавя снимки и семпли на моите творения, подканям всички да последват примера ми. Останалите съфорумци - моля не коментирайте ефектите, тази тема е просто за улеснение.Моля модераторите за съдействие. А ще дадете ли някакво инфо как да си направим,ако е подробно цена няма да иамте Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Ако някои може да ми предложи някакъв дист. които да се доближава максимално до звука на металика и да е мек понеже един роиател има метъл зона мт-2 и ми хересва много ако някои може да предложи негово копие ще е мн. добре Цитирай
Recommended Posts